Riini

Lisätty sivulle: 2012-12-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Riini
20.3.2013 Riini muutti omaan kotiin Turkuun

***

Leikattu naaras, noin 1,5-2v.

3.2.2013 Riinille lisätty uusia kuvia. Riini on päässyt omasta yksiöstään steriloinnista toivuttuaan yleiseen kissahuoneeseen ja tulee mukavasti juttuun toisten kissojenkin kanssa.

27.1.2013 Riini on todella rauhallinen ja sympaattinen. Riini istua nököttää häkkinsä oven edessä ja tuijottaa nappisilmillään josko joku häkin oven avaisi ja häntä hellisi. Riini tykkää hellyydestä ja on erityisen mielellään sylissä. Riinin puolipitkä turkki ei vaikuta takkuuntuvalta ja lienee helppohoitoinen. Mistä tälle nuorelle mammalle oma koti löytyisi?

9.12.2012 Riini on Pillen ja Pilleriinin äiti. Pilleriin on Riinin biologien lapsi ja Pille ottolapsi. Riini on todella sosiaalinen ja ihmisrakas nuori neito. Riini tuskin itsekkään on kovin paljon vuotta vanhempi. Nuori ja reipas neito, joka kovasti lapsistaan huolehtii ja näyttää niille esimerkkiä. Riini antaa käsitellä hienosti itseään ja viihtyy sylissä hellittävänä. Riinin kauneus ja upea turkki ei pääse kuvissa oikeuksiinsa. Riinin turkki on todella kiiltävä ja silkkinen, Riinin silittämistä ei tee mieli lopettaa – sormet on niin ihana tähän silkkiturkkiin upottaa. Riini sopeutunee monelaiseen perheeseen mutkitta, niin sosiaalinen ja reipas neito ainakin tarhaoloissa on.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle