Riia (nyk. Väike)

Lisätty sivulle: 2017-08-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Riia (nyk. Väike)
25.9.2017 Riia asustelee kissakaverin seurana Espoossa.

***

Naaraspentu leikataan, synt. noin 10.6.2017, luovutus 2.9. alkaen. Kotihoidossa Helsingissä

24.8.2017 Riia, Rinja ja Rianna ja niiden emo Rilla on löydetty Kirkkonummelta eikä kukaan kaivannut niitä löytöeläintalosta, joten ne siirtyivät 11.8. Rekku Rescuelle kotihoitoon. Rilla on joskus ollut kotikissa, mutta pennut eivät olleet ihmiseen laisinkaan tottuneita ennen kuin ne noin 7 viikkoisina otettiin talteen. Alkuun pennut olivat arkoja sähikäisiä, mutta nyt ne ovat sen verran jo reipastuneet, että niiden kodin etsintä voidaan aloittaa.

Harmaavalkoinen Riia on pentueen tulisin tyttö, mutta pohjimmiltaan kiltti pikkukissa. Riia murisee, sähisee ja välillä jopa poksahtaa, kun sitä lähestyy mutta kun huomaa ettei mitään hätää ole, niin se rentoutuu syliin oleilemaan. Leikin varjolla se ei huomaa arastella käsittelyä ja silloin sitä saakin silitellä yllin kyllin. Kun se unohtaa arkuutensa, nauttii se silityksistä kehräten. Kynnet saa leikata ongelmitta, hampaat tutkia ja muutenkin Riia on oikein mukava hoitolainen. Sillä on hyvä ruokahalu ja raaka liha varsinkin on mielestä ruokaa.

Riia etsii arkuutensa vuoksi rauhallista aikuiskotia, jossa ymmärretään ujon kissan sielunelämää ja osataan totuttaa neitiä pehmein keinoin kotikissan elämään. Kodissa tulee myös olla kiltti kissaneiti, sillä Riia kaipaa tueksi ja turvaksi reipasta kaveria.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.