Riffi

Lisätty sivulle: 2009-07-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Riffi
30.8.2009 Riffi muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

27.10.2009 Sunnuntaina (1.11.09) tulee kuluneeksi n. 2 kuukautta yhteistä taivalta Riffin kanssa, joten ajattelin laittaa vähän kuulumisia!! Riffi haettiin satamasta ja heti kotiin päästyä ei malttanut millään pysyä makuuhuoneessa kun kuuli, että meidän toinen kissamme Pommi huusi häntä olohuoneen puolella, molemmat pojat raapivat seinää makuuhuoneen ja olohuoneen välissä :) Kissojen kohtaamisesta selvittiin muutamalla murinalla Pommin puolelta ja siitä lähtien on oltu parhaimpia kavereita, veljekset kuin ilvekset :)

Syyskuun puolessa välissä jouduttiin viemään Riffi lääkäriin, silmät oli tulehtuneet ja sai niihin antibioottitippoja ja tulehdus meni niillä ohi, mutta eipäs se “hoitokierre” siihen loppunut.. Pomminkin silmät alkoivat oireilemaan ja sai samat antibioottitipat, tipat tehosivat, mutta Pommi meni muuten huonoon kuntoon ja sitten taas uudestaan Pommin kanssa lääkäriin, Pommi nesteytettiin ja annettiin antibioottipiikki, lääkäri totesi/epäili kissaflunssaa ja määräsi molemmille antibioottikuurin, nyt molemmat jo elämänsä kunnossa!!! Riffi luuli tabletteja nameiksi joten niiden syöttäminen ei ollut vaikeaa :)

Riffi kotiutui meille ihan muutamassa päivässä, on luonteeltaan kovin rohkea eikä aristanut edes meitä ollenkaan. Riffillä on tullut tavaksi tulla joka aamu
herättämään klo 4.40-4.50 pomppimalla päällä ja pitämällä HYVIN kovaa ääntä, hän on kova poika juttelemaan muutenkin. Hiekkaastialla on käynyt alusta asti esimerkillisesti, paha tapa vain on vaania Pommia kun hän on hoitamassa asioitaan potalla. Riffi nauttii kovin sylissä olosta ja kehrää melkein jatkuvasti, nukkuu sylissä kuin vauva eikä häntä haittaa vaikka teen samalla kotitöitä, uni maittaa silti!!

Ruokaa Riffi söisi niin paljon kuin vain saisi, keittiöön ei voi mennä ilman Riffin roikkumista lahkeissa ja kovaa huutoa!! Ruokaillessa Riffi syö kovalla vauhdilla omat ruuat ja koittaa sen jälkeen mennä syömään myös Pommin ruuat, mutta nyt Pommi on alkanut pitämään puoliaan eikä luovuta ruokiaan helpolla :) Raksuista Riffi ei kovin edes välitä, niitä käydään maistamassa muutama silloin kun Pommikin on niitä syömässä. Verhoissa roikutaan ja sohvia yritetään raapia, kuten varmaan jokainen pentu.. Poikien yhteiselo on mennyt oikein mukavasti, Pommi pitää huolen että hänen oma “nukkumiskorinsa” ja kiipeilytelineen ylätaso ovat vain häntä varten, muuten ei Pommi paljon Riffiä “kouluta”… Tosin nyt Riffi on alkanut hieman isottelemaan Pommille, mutta Pommi on ottanut luulot pois samantien. Kaikki on siis mennyt paremmin kuin hyvin, ottamatta huomioon poikien sairastelua. Paljon oltaisi menetetty jos ei tätä energia-/rakkauspakkausta oltaisi meille otettu :)

Terveisin, Lauriina

***

UROS, noin 3kk (heinäkuun lopussa 2009)

27.7.2009 Sisarukset Rino, Riffi, Ramos ja Rubi odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Riffi on kotihoitajan mukaan rohkea ja utelias, kissapesueen perheen pää:)

Kertomus Tallinnasta: Katukissa synnytti pennut kellarissa. Mutta talon asukkaat eivät halunnut kissa-asukkaita, pyydystivät emo-kissan ja surmasivat sen. Pennut olivat 3 päivää yksin ja 2 pentua kuoli nälkään. Mutta 4 jaksoivat odottaa apua ja selvisivät elossa. Nyt ne ovat onnellisesti kasvaneet, ystävälliset, iloiset ja terveet, ja valmiit lähtemään uuden kotiin.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.