Riffi

7/2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.11.2023 Riffi muutti omaan kotiin yhdessä Soolon kanssa.

Riffi on suloinen ja reipas pieni kissatyttö, täynnä elämäniloa ja uteliaisuutta. Riffi etsii yhteistä kotia veljensä Soolon kanssa.

16.11.2023

Riffi saapui yhdistyksen sijaiskotiin pienestä pääkaupunkiseudun populaatiosta syyskuussa. Hän on touhukas ja utelias, mutta kavahtaa vielä ihmisen kosketusta ja läheisyyttä. Leikin lomassa hän saattaa tulla lähelle, ja rohkaistuessaan nauttii kovasti silityksistä ja rapsutuksista. Riffi tarvitsee vielä paljon tukea ja aikaa tutustuessaan ihmisiin ja uusiin asioihin. Hänen oman kodin ihmisiltä vaaditaan lempeyttä, kärsivällisyyttä ja aikaa Riffin luottamuksen voittamiseksi.

Riffin suosikkileikkejä on huiskalelun perässä juokseminen ja rapinapallojen kuljettelu. Hän myös väsymättä touhuaa laservalon perässä. Riffille maistuu hyvin ruoka ja ruuan jälkeen hän käpertyy tyytyväisenä nukkumaan sohvannurkkaan tai kiipeilypuun pesään. Riffin omassa kodissa tulee olla aktiivisia palvelijoita häntä leikittämässä ja hänen kanssaan touhuamassa. Hän ei sovellu aivan pienten lasten perheeseen, mutta hieman vanhempien lasten kanssa yhteiselo varmasti sujuu.

Riffin elämässä tärkeä tuki ja turva on hänen veljensä Soolo. He tulevat oikein hyvin toimeen myös muiden kissakavereiden kanssa. Riffi ja Soolo ansaitsevat reippaat palvelijat leikittämään ja antamaan virikkeitä sekä rakastamaan tätä hurjan suloista kissakaksikkoa.