Ricu

Lisätty sivulle: 2016-09-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ricu
19.11.2016 Ricu sai kodin Helsingistä.

***

1.12.2016 Kuulumisia ja kuvia kodista:

Ricu on tavattoman kiltti ja viehättävä kissa. Leikkisäkin hän on. Olen viimeksi hoitanut vanhenevaa ja vanhaa kissaa ja olin aivan unohtanut, miten aktiivinen ja puuhakas nuori kissa on.

Vain parina ensimmäisenä päivänä tarvittiin turvapaikkaa, sellaiseksi Ricu valitsi ikkunalaudan verhon takana. Sinne hän meni, kun jotain arveluttavaa tuli esiin, esim. pölynimuri. Kun ensimmäinen lihapaketti avattiin, kuului tömps, ja Ricu ilmestyi ruokakupille. Liha on numero yksi, mutta muukin ruoka maistuu. Vieraita Ricu arastelee, mutta hän on varmaan ujo luonteeltaan. Olemmehan me ihmisetkin erilaisia. Ricu kellahtelee ja kehrää paljon; hän pyörii kahdeksikkoa jaloissa ja on kerta kaikkiaan suloinen!

Ricusta on minulle paljon iloa ja seuraa. Kiitos Rekku-yhteisölle kissojen hyvästä hoidosta ja siitä, että näette vaivaa etsiessänne kullekin eläimelle juuri hänelle sopivan kodin!

Terveisin täti Kalliosta

***

Leikattu uros, noin 4 v, kotihoidossa Vantaalla

13.10.2016 Ricu odottelee vielä omaa kotiaan kodin ainoana kissakuninkaana! Ricu on mukava kissa joka rakastaa rapsutuksia ja huomiota. Ricu seurailee mielellään ihmisten touhuja ja kipittää aina kiireesti paikalle jos vaikuttaa siltä, että rapsutuksia on saatavilla. Ricun suosikkileikki on narun jahtaaminen ja paperipussissa piileskely. Vieraita Ricu ei tohdi lähestyä itse, mutta ottaa kyllä mieluusti rapsutukset heiltäkin vastaan. Ricu on moitteettoman kiltti, käyttää siististi hiekkalaatikkoa ja syö hyvin.

16.9.2016 Ricu on komea kissa, joka etsii uutta kotia, koska sen edelliseen perheeseen syntyi vauva ja Ricu stressasi muuttunutta tilannetta. Ricu muuttikin uuteen kotiin, josta se pääsi karkuun ja saatiin kiinni vasta 2,5 kk kuluttua. Karkumatkan päätteeksi Ricu siirtyi rekkujen kotihoitopaikkaan uutta kotia etsimään.

Ricu on hellyydenkipeä kissa ja se nauttii ihmisen huomiosta ja käpertyy mielellään viereen nukkumaan. Ricu stressaa pieniä lapsia, pelkää koiria ja toiset kissatkin ovat hieman liian jännittäviä, joten se etsii kotia ainoana kissana rauhallisesta aikuisperheestä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.