Rico

Lisätty sivulle: 2014-08-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rico
31.8.2014 Rico muutti Isabellan ja Benjaminin kaveriksi Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

21.9.2014 Täällä on alkanut kaikki menemään hyvin. Rico on tuonut tasapainoa kissojen välille. Meistä tuntuu, että kaikilla kissoilla on nyt parempi olla. Isabell saa leikkiä nyt Ricon kanssa niin paljon kuin sielu sietää ja Benjamin saa viettä eläkepäiviään rauhassa. Joskus kylläkin Benjaminkin innostuu leikkimään Ricon kanssa ja sitä on mukava katsella. Nukkuvat aika lähellä toisiaan ja pitävät huolta toistensa puhtaudesta.

Kivointa on kissojen mielestä se, kun ihmiset ovat menossa nukkumaan, niin juoksuralli aloitetaan. Sitä jatkuu sellainen puolituntia ennen kuin maltetaan tulla perästä nukkumaan. =)

Rico on todella kova syömään. Syö enemmän kuin mitä vanhemmat kissat yhteensä, silti on hoikka pieni pojan alku, mutta jatkossa kyllä tarvii olla tarkka jos ruokahalu jatkuu tuollaisena. Parempi kuitenkin että ruoka maistuu.

***

Leikattu urospentu. Luovutus aikaisintaan 29.8.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

17.8.2014 Rico on todella rento kaveri. Rico tykkää kovasti silityksistä ja viihtyy hyvin sylissäkin, kovasti kehräten tietenkin. Muutaman kerran jopa nukahtanut syliin hetkeksi. Rico tylee myös välillä itse hakemaan silityksiä ja puskee silityksen lomassa. Vauhtia riittää ja emokin kelpaisi välillä painikaveriksi.

Rico, Tico, Tara, Zelda ja Ruu sekä emo Mila ovat alkujaan Porin tienoilta ja tulivat Helsinkiin kotihoitoon pentujen ollessa 4-5 viikon ikäisiä. Kaikki pennut ovat luonteeltaan todella kilttejä, vilkkaita ja leikkisiä. Eivät pure tai raavi. Korkeintaan sähisevät, jos pelästyvät jotain. Välillä myös murisevat toisilleen, puolustaessaan esim. herkkupalaa. Pennut leikkivät keskenään, mutta myös itsekseen. Ovat tottuneet vieraisiin aikuisiin ja lapsiin. Pennut on matolääkitty ja kynsiä on leikattu useaan kertaan eli ovat tottuneet myös epämielyttävämpiin hoitotoimenpiteisiin. Pennut ovat sisäsiistejä ja muutenkin siistejä kissoja.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.