Rianna

Lisätty sivulle: 2017-08-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Rianna
25.9.2017 Rianna muutti yhteiseen kotiin Helsinkiin siskonsa Rinjan kanssa. Kuvaterveiset tytöiltä uudesta kodista.

***

Naaraspentu leikataan, synt. noin 10.6.2017, luovutus 2.9. alkaen. Kotihoidossa Helsingissä

24.8.2017 Rianna, Riia, Rinja ja niiden emo Rilla on löydetty Kirkkonummelta eikä kukaan kaivannut niitä löytöeläintalosta, joten ne siirtyivät 11.8. Rekku Rescuelle kotihoitoon. Rilla on joskus ollut kotikissa, mutta pennut eivät olleet ihmiseen laisinkaan tottuneita ennen kuin ne noin 7 viikkoisina otettiin talteen. Alkuun pennut olivat arkoja sähikäisiä, mutta nyt ne ovat sen verran jo reipastuneet, että niiden kodin etsintä voidaan aloittaa.

Harmaa kaunotar Rianna on leikkisä pikkukissa, joka vielä ujostelee lähestyvää kättä ja saattaa sähähtää. Mutta huomattuaan ettei käsi tee mitään pahaa jää se nauttimaan silityksistä. Leikin hurmiossa Rianna ei huomaa kättä säikähtää ja sitä saakin silloin silitellä ongelmitta. Sylissäkin se on oikein nätisti, mutta kiinniotto saa sen välillä vielä säntäämään sähisten karkuun. Kynnet saa leikata ongelmitta, hampaat tutkia ja muutenkin Rianna on oikein kiltti hoitolainen. Sillä on hyvä ruokahalu ja raaka liha varsinkin on mielestä ruokaa.

Rianna etsii arkuutensa vuoksi rauhallista aikuiskotia, jossa ymmärretään ujon kissan sielunelämää ja osataan totuttaa neitiä pehmein keinoin kotikissan elämään. Kodissa tulee myös olla kiltti kissaneiti, sillä Rianna kaipaa tueksi ja turvaksi reipasta kaveria.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.