Rex

17.04.2016

Alkuperä: Suomi

11.11.2022

Rex muutti omaan kotiin siskonsa Barbin kanssa.

***

Rex ja siskonsa Barbi etsivät yhdessä loppuelämän kotia.

22.10.2022

Barbi ja Rex ovat saaneet nauttia rauhallisesta ja stressittömästä sijaiskodin arjesta nyt puolen vuoden ajan. Ruoka on maistunut tälle herralle hyvin ja Rex muistuttaakin jo kooltaan enemmän rodullensa ominaista pikkujättiä. Rexin karva ja etenkin kauluri on kasvanut mielettömän hienoksi harjaksi, Rex onkin erittäin ylpeä komeasta turkistaan ja pitää sitä ahkerasti siistinä. Rexin ruokailuiden kanssa pitääkin jatkossa olla tarkkana, ettei ruoka maistu liiankin hyvin ja herra pääse pulskistumaan. Sijaiskodissa Rex tulee jo erittäin rohkeasti lähelle ja syliin hakemaan rapsutuksia sekä nukkumaan. Rex on ottanut sijaiskodissa roolinsa talon isäntänä tosissaan ja onkin suoriutunut roolistaan moitteettomasti.

12.8.2022

Barbi ja Rex jatkavat ikioman kodin etsintää, sillä heistä riippumattomasta syystä jo katsottu koti ei voinutkaan kaksikkoa adoptoida.

19.7.2022

Rex on 6-vuotias ragdoll uros, joka etsii kotia yhdessä siskonsa Barbin kanssa. Rex on itsenäinen oman arvonsa tunteva herra, joka ei pelkää rapsutuksia. Useimmiten Rex viihtyy tuolilla tai kiipeilypuussa omissa oloissaan, mutta välillä mustasukkaisuus iskee ja Rexin on pakko päästä ihmisen syliin siskonsa Barbin viereen. Toisinaan Rex innostuu leikkimään noutoleikkejä, etenkin kissanminttu lelut ovat Rexin mieleen. Kotityöt eivät ole tämän herran juttu, oli kyseessä sitten imurointi, hiekkalaatikon siivous tai lakanoiden vaihto Rex pysyttelee omissa oloissaan poissa jaloista. Ihmisiin Rex suhtautuu todella rohkeasti ja tuleekin ovelle vastaan kaikkia aikuisia ihmisiä. Lapsista Rex ei pidä.

Rex tuli Rekku Rescuelle kodinvaihtajana, aiemmassa kodissa Rex kärsi lapsista johtuneen stressin aiheuttamasta hutipissailusta. Sijaiskodissa tätä ongelmaa ei ole ilmaantanut kertaakaan, todennäköisesti rauhallisempi ympäristö on Rexin mieleen. Lapsiperhe tai muuten vilkas koti ei siis ole Rexille sopiva uudeksi kodiksi.

Rexillä ja Barbilla huomattiin yhdistykselle saapuessa pienet patit kummankin päälaella. Näitä tutkittiin kissoihin erikoistuneella klinikalla. Eläinlääkärin hoitosuunnitelman mukaisesti Barbin patti poistettiin ja lähetettiin patologille. Rexin kohdalla eläinlääkäri katsoi poiston tarpeettomaksi, sillä patti on kooltaan pieni eikä vaivaa kissaa. Uudessa kodissa tulee siis tarkkailla patin tilannetta ja tarpeen vaatiessa hakeutua jatkotutkimuksiin. Rex antaa ihmisen auttaa turkinhoidossa, sekä takkujen ilmaantuessa ne saa helposti harjattua. Kynsien leikkaaminen sujuu Rexin kanssa hienosti, mutta yleisesti hoitotoimenpiteet vaativat rauhallisen hetken ja salakavalan rapsutus+hoitotaktiikan. Rexin turkki ajettiin aiemmassa kodissa kokonaan pois, mutta nyt karva on hienosti kasvanut takaisin.

Rexin lempipuuhaa on seuraa johtajaa leikki ihmisen kanssa. Usein löydät Rexin samasta tilasta kanssasi, olit sitten suihkussa, tv:tä katsomassa tai nukkumassa. Rex on puhelias kissa, joka muistaa muistuttaa ruoka-aikojen lähestyessä. Ruokailuhetkinä ihmisen täytyy kuitenkin olla valppaana paikalla, sillä Barbi ja Rex syövät eri ruokia Barbin sairauden vuoksi. Rexin mielestä Barbilla on aina parempaa ruokaa ja Rex pyrkiikin aina Barbin ruokakipolle. Rex nukkuu usein kiipeilypuussa tai lipaston päällä sängyn vieressä ja toisinaan hän eksyy sänkyyn asti siskonsa viereen. Barbin ja Rexin kanssa elämä on ihanan rauhallista.