Rex

17.04.2016

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Rex ja siskonsa Barbi etsivät yhdessä loppuelämän kotia.

12.8.2022

Barbi ja Rex jatkavat ikioman kodin etsintää, sillä heistä riippumattomasta syystä jo katsottu koti ei voinutkaan kaksikkoa adoptoida.

19.7.2022

Rex on 6-vuotias ragdoll uros, joka etsii kotia yhdessä siskonsa Barbin kanssa. Rex on itsenäinen oman arvonsa tunteva herra, joka ei pelkää rapsutuksia. Useimmiten Rex viihtyy tuolilla tai kiipeilypuussa omissa oloissaan, mutta välillä mustasukkaisuus iskee ja Rexin on pakko päästä ihmisen syliin siskonsa Barbin viereen. Toisinaan Rex innostuu leikkimään noutoleikkejä, etenkin kissanminttu lelut ovat Rexin mieleen. Kotityöt eivät ole tämän herran juttu, oli kyseessä sitten imurointi, hiekkalaatikon siivous tai lakanoiden vaihto Rex pysyttelee omissa oloissaan poissa jaloista. Ihmisiin Rex suhtautuu todella rohkeasti ja tuleekin ovelle vastaan kaikkia aikuisia ihmisiä. Lapsista Rex ei pidä.

Rex tuli Rekku Rescuelle kodinvaihtajana, aiemmassa kodissa Rex kärsi lapsista johtuneen stressin aiheuttamasta hutipissailusta. Sijaiskodissa tätä ongelmaa ei ole ilmaantanut kertaakaan, todennäköisesti rauhallisempi ympäristö on Rexin mieleen. Lapsiperhe tai muuten vilkas koti ei siis ole Rexille sopiva uudeksi kodiksi.

Rexillä ja Barbilla huomattiin yhdistykselle saapuessa pienet patit kummankin päälaella. Näitä tutkittiin kissoihin erikoistuneella klinikalla. Eläinlääkärin hoitosuunnitelman mukaisesti Barbin patti poistettiin ja lähetettiin patologille. Rexin kohdalla eläinlääkäri katsoi poiston tarpeettomaksi, sillä patti on kooltaan pieni eikä vaivaa kissaa. Uudessa kodissa tulee siis tarkkailla patin tilannetta ja tarpeen vaatiessa hakeutua jatkotutkimuksiin. Rex antaa ihmisen auttaa turkinhoidossa, sekä takkujen ilmaantuessa ne saa helposti harjattua. Kynsien leikkaaminen sujuu Rexin kanssa hienosti, mutta yleisesti hoitotoimenpiteet vaativat rauhallisen hetken ja salakavalan rapsutus+hoitotaktiikan. Rexin turkki ajettiin aiemmassa kodissa kokonaan pois, mutta nyt karva on hienosti kasvanut takaisin.

Rexin lempipuuhaa on seuraa johtajaa leikki ihmisen kanssa. Usein löydät Rexin samasta tilasta kanssasi, olit sitten suihkussa, tv:tä katsomassa tai nukkumassa. Rex on puhelias kissa, joka muistaa muistuttaa ruoka-aikojen lähestyessä. Ruokailuhetkinä ihmisen täytyy kuitenkin olla valppaana paikalla, sillä Barbi ja Rex syövät eri ruokia Barbin sairauden vuoksi. Rexin mielestä Barbilla on aina parempaa ruokaa ja Rex pyrkiikin aina Barbin ruokakipolle. Rex nukkuu usein kiipeilypuussa tai lipaston päällä sängyn vieressä ja toisinaan hän eksyy sänkyyn asti siskonsa viereen. Barbin ja Rexin kanssa elämä on ihanan rauhallista.

Summary in English

Rex is looking for forever home together with his sister Barbi. Rex is an independent cat who isn’t afraid of petting. Often times he loves to sit on a chair or on his climbing tree. Every now and then the jealousy strikes in and he comes to sit on human’s lap next to his sister. Sometimes he loves to play catch and toys with catnip are his favorite.

Rex is afraid of children due to his history. Consequently, Barbi and Rex are looking for a home without children. Rex is very calm and trusting around adults. When the duo arrived to Rekku Rescue, it was noticed that both of them have small lumps in their heads. They were examined in a vet clinic that’s experienced in cats. Barbi’s lump was operated and pathological examination revealed that it was benign tumor. Due to the nature of Barbi’s lump, the vet decided that Rex’s lump didn’t need to be operated. Rex brings a challenge to their meal times as he tries to eat Barbi’s food. It is crucial that the future home needs to watch for them during their feeding times so that Rex won’t eat Barbi’s food.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emilia / 045 608 0788

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

emiliarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Rex

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.