Reppana

Lisätty sivulle: 2012-09-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Reppana
2.1.2013 Reppana sai yhteisen kodin Antonion kanssa Helsingistä

***

Urospentu, noin 5kk (joulukuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

16.12.2012 Reppana eli Repsa on aivan ihana pikkukolli. Repsa on alkuun arka, mutta kun poitsun saa syliin, niin johan rukki käynnistyy. Repsa kehrää myös ruokakupin ääressä <3 Reppanan tulevassa kodissa olisi hyvä olla reipas kisukaveri seurana.

6.12.2012 Reppana saapui kotihoitoon Vantaalle. Kuulumisia tulossa, kunhan kotihoitaja ensin hieman tutustuu tähän pikkukolliin.

17.11.2012 Reppana on komea pikkukolli, joka kaipaa omaa ihmistään. Reppana on utelias ja viihtyy sylissä siliteltävänä ellei sitten jotain mielenkiintoisempaa tapahdu muualla, mitä pitää sännätä tutkimaan.

25.9.2012 Kotihoitajan mukaan Reppana ei ole nimensä mukaisesti reppana vaan pikkuinen on reipas kollipoika, joka tykkää muista kissoista ja ihmisistä. Missä olisi Reppanan oma koti?

12.9.2012 Pennut Renny, Reppana ja Ruususuu ovat kotihoidossa Tallinnassa ja lähtisivät mieluusti omaan kotiin joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.