Rene

Lisätty sivulle: 2008-06-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Rene
2.9.2008 RENE MUUTTI OMAAN KOTIIN CARUSO KISSAN KAVERIKSI

****

NAARAS, noin 5-5,5kk (elokuussa 2008)/Hyvinkäällä

12.8.2008 Ranen ja Renen olisi hyvä päästä omaan kotiin, sillä hoitotäti on lähtemässä opiskelemaan syksyllä. Rane on jo varsin reipas kissaherra joka tykkää silityksistä sylissä oloonkin on totuttu, Renekin ei vielä sylitysten päälle ymmärrä mutta silittely sujuu hyvin ja eihän kaikkien tarvitse sylikissoja ollakaan:)

31.7.2008 kuulumisia ja uusia kuvia “Rane ja Rene voivat hyvin. Ovat nyt päässeet jo hetken aikaa tutustumaan muuhunkin asuntoon kuin hoitohuoneeseen – yöt kuitenkin vietetään vielä hoitohuoneessa, että hoitotätikin saisi nukuttua. Vauvat kun ovat kovin innokkaita tutkimaan ja kiipeilemään joka paikkaan ja sitä myöten tietenkin tiputtelemaan tavaroita.

Molemmat ovat uteliaita nappuloita, mutta arkoja vielä. Näkösällä oleskelevat kyllä, mutta pinkaisevat useimmiten pakoon jos niitä yrittää lähestyä. Rane sallii paremmin kosketukset – silittelystä tykkää kyllä ja kehräämällä sen kertoo, mutta ei vain halua myöntää sitä, että tykkää. Rane myös antaa nostaa itseään ja vähän ollaan koitettu jo sylissäkin oloa, mutta ei se vielä oikein innosta.

Rene ei ole pitänyt ollenkaan kosketuksista, mutta nyt ihan parin viime päivän aikana neiti on antanut silittää jo hieman. Tosin ei ihan joka kerta ja yleensä ruokakupin ääressä pelkästään. Neidillä on hassu tapa nähdä ihmisen sormet ruokana ja sormia kovasti jyrsitään ja vähän kynsitäänkin, jos niistä irtoaisi vaikka herkkupalasia.

Rane on se uteliaampi veikko tästä kaksikosta, mutta kuitenkin hieman herkkäsieluinen tapaus. Rene on taas innokkaampi leikkimään kuin veljensä –
tytössä on vähän poikatytön vikaa :)

Ruoka on ihan ykkösjuttu tälle kaksikolle. Ne söisivät vaikka kuinka paljon
ja kaikki kelpaa! Massutkin ovat olleet kunnossa Attapekt-kuurin jälkeen.

Koiraani lapset ehtivät ihan vähän vain tutustua. Rene ei pitänyt rauhallisesta ystävällisestä koiravaarista ollenkaan – lempeä ukkeli kun yritti neitoon tutustua pikkaisen haistamalla, Rene läppäisi kahdesti kynsillä nenuun. Rane taas valitsi pakoon menon kynsien sijaan. Myöhemmin Rane uskalsi jo kuljeskella koirani ohi sen maatessa rauhassa lattialla, mutta Rene piti selvän välimatkan koiraan.

Toisten kissojen kanssa lapset tulevat mukavasti toimeen. Ninni-kissani ei ole halunnut kaksikkoon tutustua ja kertonut sen murisemalla ja lapset ovat viestin ymmärtäneet ja aina lähteneet muualle jättäen Ninnin rauhaan. Mauku puolestaan on kovin innoissaan kissavauvoista ja niin hirveästi haluaisi niiden kanssa leikkiä ja painia, mutta lapset eivät vielä ainakaan ole kovin painimisesta innostuneet. Kokoero kun on kieltämättä aikamoinen ja Maukulta puuttuu sosiaalisen kanssakäymisen taidot eli jätkä haluaa painia kaverin kanssa vaikka väkisin. Mutta ei nämä naperot siitä juuri ole olleet moksiskaan. Jos meno on yltynyt liian rajuksi, niin Mauku on pistetty jäähylle. Keskenään lapsukaiset tykkäävät kyllä leikkiä, painia ja rallata :) ”

Keskustelua Renestä ja Ranesta:
http://www.rekkurescue.com/keskustelu/viewtopic.php?t=5057

12.6.2008 Sisarukset Rene ja Rane kaipaisivat kovasti omaan kotiin, mieluiten yhdessä, mutta ehkä myös erikseen jos tarjolla olisi mukavaa kissaseuraa. Kissanpennut ovat vielä vähän ujoja, sillä eivät ole elämän alukuvaiheessa saaneet tarpeeksi ihmisseuraa, mutta varmasti nämä pennut pian tottuvat siihen että ihminen on ystävä, se kaikken paras ystävä:)

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.