Rene

08.10.2023

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Varattu

Rene on aktiivinen ja reipas nuori kissaherra, joka usein lyöttäytyy ihmisen mukaan auttamaan arkiaskareissa. Rene etsii omaa kotiaan veljensä Tommin kanssa.

26.1.2024

Renen äitikissa Tyti saapui Rekku Rescuen kotihoitajan luokse syyskuussa 2023 jo ennen pentujensa syntymistä. Lokakuussa Tytin aika kotihoitajan ainokaisena hoitokissana loppui, kun viisi pentua syntyi: Rene, Tommi, Lula, Miina ja Ilves. Hieman myöhemmin myös Nappi-pentu tuli täydentämään tätä kissaperhettä.

Rene aloittaa nyt oman kotinsa etsinnän veljensä Tommin kanssa, koska poikapennuista on syntynyt varsinainen parivaljakko. Pentukissat myös hyötyvät toisen samanikäisen lajitoverinsa seurasta, sillä energiaa touhuamiseen riittää, eikä vanhempi kissa tai ihminen välttämättä pysyisi heidän vauhdissaan mukana!

Rene on pentukissalle tyypillisesti vauhdikas ja utelias, mutta yllättävät äänet saattavat saada hänet juoksemaan turvalliseen piilopaikkaan. Kaikki uudet asiat saavat kuitenkin perusteellisen tutkinnan, kunhan turvallisuus on taattu. Hiekkalaatikolla käyminen sekä ruokailu sujuvat Reneltä mallikkaasti.