Reksi

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Sosiaalinen Reksi-herra etsii rakastavaa kotia yhdessä kaverinsa Ritun kanssa.

20.9.2022

Reksi on 6-vuotias kodinvaihtajaherra, joka etsii loppuelämän kotia yhdessä Ritun kanssa. Reksi on luonteeltaan seurallinen, utelias ja leikkisä, ääntä hänestä lähtee hyvinkin paljon. Reksi ei pelkää oikeastaan mitään muuta kuin imuria ja uudet ihmiset otetaan ilolla vastaan.

Reksin lempipuuhia ovat palloilla leikkiminen ja tottakai rapsutettavana oleminen. Herra ei juurikaan viihdy sylissä, paitsi jos hän itse päättää syliin käpertyä rapsutusten perässä. Hyvin usein aamuisin Reksi tykkää tulla ihmisen päälle makoilemaan ja vaatimaan rapsutuksia. Ruoan suhteen Reksi ei ole nirso ja kynnet saa leikattua kun pyyhkeeseen käärii. Reksillä on pitkä takkuuntuva turkki, joten harjaaminen päivittäin olisi suotavaa. Harjaamisesta herra nauttii, mutta välillä hyökkäilee leikkimielessä harjaa päin. Hiekkalaatikolla käyminen sujuu moitteettomasti.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

ainorekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Reksi

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.