Reino

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

17.9.2019

Lisätty kuvia Reinolle. Rauhallinen komistus etsii edelleen kotia yhdessä siskonsa Ainon kanssa. Siskonsa tapaan Reino on seurallinen tapaus, joka pitää myös lapsista. Uteliaisuus kantaa tassuja jopa sijaiskodin ulkopuolella valjaissa. Mikäli sinulla olisi sopiva koti tälle kaksikolle, ota rohkeasti yhteyttä!

12.7.2018

Reino on upea ja ystävällinen musta n. 6-vuotias kolli, joka tahtoo löytää siskonsa Ainon kanssa yhteisen kodin jossa ei ole muita eläimiä.

Kun oven avaa, tepastelee Reino vastaan. Se on uskomattoman ystävällinen jopa ihan vieraalle ihmiselle, vaikka oli vasta pari päivää aikaisemmin muuttanut entisestä kodistaan kotihoitopaikkaan entisen omistajan elämäntilanteen äkillisen muutoksen vuoksi. Se kellahtaa lattialle ja odottaa rapsutuksia.

Aino on Reinon sisko ja tätä paria emme tahdo erottaa, joten Aino ja Reino etsivät yhteistä kotia. Etenkään Reino ei oikein voi sietää muita kissoja, joten kodin olisi oltava sellainen, jossa ei muita kissoja ole. Reino on käynyt lääkärillä saamassa ensimmäisen rokotuksen. Lääkäri totesi parivaljakon muuten täysin terveiksi, mutta hammaskiveä löytyi vähän puhdistettavaksi asti.

Olisiko sinulla paikka tälle seuralliselle sisarusparille?