Reinar

Lisätty sivulle: 2007-09-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Reinar
2/2007 REINAR SAI OMAN KODIN TOISEN KISSAN KAVERINA ESPOOSTA

****

10.9.2007 Reinar on kovia kokenut kissaherra Pärnun tarhalla. Reinar tuli itse tarhalle ja oli tullessaan hyvin laiha ja huonokuntoinen. Tarhalla Reinar on reipastunut ja saanut lihaa luidensa ympärille. Reinar on sosiaalinen ja pitää ihmisistä.

Reinar on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.

Reinarille toivekoti olisi:

-Vanhempi pariskunta tai jopa lapsiperhe missä lapset yli 6v,sillä kaipaa paljon paijaamista,läheisyyttä,sylissäoloa ja välillä leikkimistä.Pyörii paljon jaloissa&seuraa kaikkialle.

-Mieluiten ei koiria tai sitten jos iso asunto/ok-talo(tilaa väistää)&koira rauhallinen sekä välinpitämätön kissoja kohtaan silloin voi toimia.

-Jokin nuori leikkisä kissa joka kiltti mutta osaa pitää puoliaan kun Reinarilla on pomottelu-taipumus liian kilttejä kissoja kohtaan.Sukupuolesta ei väliä kissakaverilla.
Tuntuu myös pärjäävän hyvin ainoana kissana sillä ihmisten seuraa tärkeintä.

Reinarin taustaa huomioon ottaen ei välttämättä elä yhtä kauan kuin paremmista oloista tulevilla kissoilla.On vielä laihanpuoleinen&siksi väsyy nopeasti kun ei ole lihaksia/massaa mutta syö hyvin.Tykkää nukkua usein&pitkään milloin missäkin lämpimässä&mukavassa paikassa.Myös ikkunasta lintujen seuraaminen on Reinarin mielestä mukavaa.