Redi

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Ujo mutta lempeä Redi etsii rauhallista kissakokenutta kotia ainoana kissana.

9.1.2023

Redi on valmiina valloittamaan oman kodin sydämet. Tämä kaunis ja kiltti pikku Karvinen on viettänyt elämänsä ensimmäiset vuodet ilman ihmisen huolenpitoa ja se on jättänyt Rediin jälkensä. Redi suhtautuu ihmisiin vielä varauksellisesti. Äkkinäiset liikkeet, sekä seisovat ja kävelevät ihmiset ovat hänestä vielä pelottavia. Uskaltautuessaan silityksiin ja rapsutettavaksi Redi kuitenkin selvästi nauttii saamastaan huomiosta ja aloittaa vaimean kehräyksen sekä toisinaan intoutuu puskemaankin.

Paljon on sijaiskodissa edetty Redin kesytyksen ja luottamuksen rakentamisen suhteen, mutta työtä täytyy vielä jatkaa omassa kodissa. Yhteiselo sijaiskodin kolmen muun kissan kanssa on sujunut rauhallisesti alusta asti. Redi viihtyy kuitenkin vielä mieluiten itsekseen. Tämä voi vielä johtua Redin arkuudesta tai sitten toiveissaan on itsevaltiaan rooli uudessa kodissaan. Sijaiskodissa Redin lempi-ihminen on ollut perheen 15-vuotias tyttö, joten jos perheessä on yläasteikäisiä rauhallisia lapsia niin eiköhän Redille se ole ihan ok. Suhtautumista pienempiin lapsiin tai koiriin ei ole testattu, mutta lähtökohtaisesti pikkulapsi- ja koiraperheisiin emme Rediä sijoita.

Eläinlääkärin tarkastuksessa Redillä todettiin yleinen hammassyöpymäsairaus (esiintyy noin 1/3 kaikista kissoista). Rediltä todettiin puuttuvan neljä hammasta ja kolme lisää jouduttiin poistamaan syöpymistä johtuen. Tämä ei kuitenkaan Redin menoa haittaa tai ruokahalua pienennä. Redille on kelvannut kaikki sijaiskodissa tarjottu ruoka; tuore liha sekä kissan märkä- ja kuivaruoka. Redin käsittely onnistuu melko vaivattomasti, kunhan hänet ensin saa kiinni. Redi on mestari arvaamaan, milloin on kyseessä miellyttävä rapsutushetki ja milloin ikävä hoitotoimenpide, jolloin paras paikka on sängyn alla.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

ainorekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Redi

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.