Rauni

Lisätty sivulle: 2014-04-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Rauni
13.5.2014 Rauni sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, s. noin 10/2013

22.4.2014 Rauni on ison kissalauman kasvatti ja ihmiset ovat vielä aika jännittävä juttu. Raunia saa silittää, jos tarjolla on herkkuruokaa. Lelun perässä saattaa vahingossa eksyä lähellekin ihmistä ja leluhiirten jahtaaminen on Raunin lempipuuhaa. Rauni on vielä ujo, mutta utelias ja leikkisä.

Rauni sopisi kaveriksi kiltille ja reippaalle kissalle, joka voisi näyttää mallia miten ihmisten kanssa eletään. Vilkas lapsiperhe ei ole Raunille sopiva paikka.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.