Rauha (nyk. Tara)

Lisätty sivulle: 2014-04-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Rauha (nyk. Tara)
9.6.2014 Rauha sai kodin Espoosta Chilly-kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.8.2016 Kuvaterveisiä Taralta!

***

Leikattu naaras, s. noin 10/2013, kotihoidossa Helsingissä

12.5.2014 Rauhan ja Rainerin sisko Rauni on jo löytänyt oman kodin, mutta Rauha ja Rainer odottavat vielä omaa ihmistään.

22.4.2014 Rauha on ison kissalauman kasvatti ja ihmiset ovat vielä aika jännittävä juttu. Rauhaa ei saa vielä silittää, mutta lelun perässä saattaa vahingossa eksyä lähellekin ihmistä. Rauha on vielä ujo, mutta utelias ja leikkisä.

Rauha sopisi kaveriksi kiltille ja reippaalle kissalle, joka voisi näyttää mallia miten ihmisten kanssa eletään. Vilkas lapsiperhe ei ole Rauhalle sopiva paikka.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.