Rasmus

5/2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

15.4.2018 

Kaikki uusi ja jännittävä on Rasmuksen erikoisalaa, se tutkii ennakkoluulottomasti kaikki kaapit, laatikot ja paikat mihin vain pääsee. Myös valjasulkoilua on kotihoitajan kanssa päästy kokeilemaan (kunhan saa kuljetuspalvelun ulko-ovelle, koska rappukäytävä on HYI! :) ja se on sujunut ensimmäisiksi kerroiksi hienosti.

Rapsutuksia tämä vesseli rakastaa, ja tulee usein kehräämään hoitajan vatsan päälle. Rasmus on myös avarakatseinen ja ottaa omakseen ihmisen kuin ihmisen ja osoittaa sen pontevalla pärstänpuskennalla. “Hurmurin” lisäksi Rasmuksella on myös lempinimi, “Räpyläkinttu”, sillä onnellisena kehräillessään se levittää etutassunsa “räpylöiksi”,  on mm. tällä eleellä leiponut tassunjäljet kotihoitajansa sydämeen.

Rasmuksen suosikit ovat laservalo ja Mysteeriotus maton alla -leikki(leikittäjä liikuttaa kättään maton alla ja Rasmus saalistaa “otuksen”). Rasmuksen mieliköllötyspaikka on pahvilaatikko  ja yöt nukutaan makkarin peitolla vuoratussa kyljellään makaavassa pahvilaatikossa. Rasmus on siisti herra ja ilmoittaa tomerasti naukuen, jos vaikka kylppärin ovi on kiinni ja laatikolle ei pääse.

Ruokatamineet täytyy tältä kulinaristilta piilottaa, koska herra menee muuten itsenäisesti ruokakassilleen ja valitsee sieltä mitä milloinkin haluaa syödä (tekee reikiä pusseihin ja foliokuorisiin märkäruokapurkkeihin). Märkäruoista parhaiten maistuu lohi ja kana. Muutkin toki uppoavat, mutta hitaammin.

Löytyisikö Sinun sydämestäsi ja kodistasi hurmaavalle Rasmukselle paikka?