Rapu

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Rapu
3/2006 RAPU MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

8.3.2006 Heipä hei ja mau mau täältä Kalliosta! Rapu-kissanen (Rapsu, Rapsutin, Kisu, Rapina, Sirkka) on nyt viikon verran nauttinut helsinkiläisestä monipuolisesta yksiöelämästä. Yksiöstä löytyvät mm. mahtava löhöilynojatuoli, virikkeellinen ikkunalauta, vastustamattomia kukkaruukkuja ja paperinen jalkalamppu, jotka saavat emännän (lue palveluskunnan)liikkelle tosi tehokkasti sekä käsityönä tehty raapimispölkky, jonka perimmäistä tarkoitusperää vielä mietimme. Ruokailu sujuu moitteettomasti ja menu kelpaa laidasta laitaan.

Aamuheräämiset ovat parasta aikaa. Pikku kisu hyrrää ja puskee emännän hereille ja sitten pitää halia uusi päivä alkuun. Illan kohokohtia ovat alkovista tai komerosta löytyvä mörkö, jota täytyy juosta mahdollisimman lujaa karkuun sekä muu kissavoimistelu. Ystävät ovat tuoneet paljon leluja, joiden parissa aika vierähtää mukavasti. Emäntä ja kissa ovat erittäin tyytyväisiä toisiinsa ja yhteiseen elämäänsä. terv. Rapu ja Merja

****

Rapu on helmikuussa 2006 noin 4-5kk ikäinen tyttökissa, väritykseltään ruskeakilpikonna.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA: Rapu saapui meille kotihoitoon sunnuntaina 12.2 kolmen muun kotihoitokissan kaveriksi. Pari ensimmäistä päivää meni pyykkitelineen päältä ihmetellessä muiden kissojen riehuntaa, mutta siitä sitä sitten reipastuttiin ja nyt ollaan jo jengissä sisällä ;) Missään vaiheessa Rapu ei ole ihmisen kosketusta pelännyt. Itse ei tule syliin, ja on hieman arka, mutta antaa koskettaa ja silittää (ja yöllä tulee nukkumaan viereen :). Kaikenpuolin ihana pikku tyttö, todella herttainen. Madotettu on ja kaikenpuolin muutkin asiat kunnossa. Rapua voi tulla katsomaan Keravalle.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA: 28.2.2006 Rapu on todella reipastunut, painii ja leikkii muiden mukana. Nyt kun ollaan oltu Ravun kanssa pitempään ja annettu sen tutustua rauhassa, tytöstä on tullut hellyyden kipeä. Eli tarvitsee siis aikaa ja omaa rauhaa, jotta uskaltaa, mutta se palkitsee. Rapu on sosiaalinen ja tulee toimeen toimeen kaikkien meidän kissojen kanssa.

KUULUMISIA OMASTA KODISTA 18.3.2006: Heipä hei ja mau mau täältä Kalliosta! Rapu-kissanen (Rapsu, Rapsutin, Kisu, Rapina, Sirkka) on nyt viikon verran nauttinut helsinkiläisestä monipuolisesta yksiöelämästä. Yksiöstä löytyvät mm. mahtava löhöilynojatuoli, virikkeellinen ikkunalauta, vastustamattomia kukkaruukkuja ja paperinen jalkalamppu, jotka saavat emännän (lue palveluskunnan) liikkelle tosi tehokkasti sekä käsityönä tehty raapimispölkky, jonka perimmäistä tarkoitusperää vielä mietimme. Ruokailu sujuu moitteettomasti ja menu kelpaa laidasta laitaan. Aamuheräämiset ovat parasta aikaa. Pikku kisu hyrrää ja puskee emännän hereille ja sitten pitää halia uusi päivä alkuun. Illan kohokohtia ovat alkovista tai komerosta löytyvä mörkö, jota täytyy juosta mahdollisimman lujaa karkuun sekä muu kissavoimistelu. Ystävät ovat tuoneet paljon leluja, joiden parissa aika vierähtää mukavasti. Emäntä ja kissa ovat erittäin tyytyväisiä toisiinsa ja yhteiseen elämäänsä. terv. Rapu ja Merja