Ranssi (nyk. Nelson)

Lisätty sivulle: 2013-07-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ranssi (nyk. Nelson)
8.8.2013 Ranssi muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

19.1.2015 Nelson voi oikein hyvin, hän on tosi reipas ja hellyydenkipeä kissa ja vähän ollaan puhuttu että josko hänelle hankkisi kissakaverin seuraksi, koska seurustelukaveria hän paljon tarvitsee ja kaipaa. Hirveästi juttelee meille ja seuraa joka paikkaan ja raapii ovea kun toinen lähtee. Eli vaikuttaa kovasti siltä että haluaisi jonkun siihen viereen koko ajan kaveriksi.

14.8.2013 Nelson on ollut meillä nyt kohta viikon ja oikein reippaasti on kotoutunut tänne Leppävaaraan. Ensimmäiset päivät menivät välillä vähän aristellen ja kissasisaruksia etsien, mutta hyvin nopeasti hän myös oli leikkisä ja tuttavallinen. Syöminen ja vessassakäyntikin ovat käyneet mallikkaasti. Olemme olleet iloisia, että Nelson viihtyy todella hyvin sylissä ja tulee usein tuttavallisesti puskemaan ja kehräämään.

Päivä päivältä Nelson tuntuu olevan rohkeampi ja arkailemattomampi. Vielä kuitenkin nukkuminen ja nokoset vievät suuren osan päivästä eikä hän aina jaksa innostua leikeistä. Kaiken kaikkiaan Nelson on kuitenkin ollut todella ihastuttaja ja iloinen pieni vesseli.

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa, kotihoidossa Nurmijärvellä.

Kuulumisia kotihoidosta:

19.7.2013 Pikkuiset tulivat noin neliviikkoisina hoitooni ja ensialkuun pienimpiä piti syöttää tuttipullosta, koska lautaselta syöminen meni lähinnä uimiseksi. :) Koko lauma on hyvin sosiaalinen ja hakeutuu mielellään samaan huoneeseen ihmisten kanssa. Pennut sopivat hyvin myös koiraperheeseen.

Ranssi on vekkuli kaveri, joka päräyttää kehräyksen käyntiin heti hoitajan
nähdessään. Rauhoittuu välillä syliinkin, mutta on sen verran touhukas,
että malttaa olla siinä vain väsyneenä.

Tytöt Rosen ja Rilli, pojat Riski, Rydman ja Ranssi ovat sisaruksia ja lähtöisin Porvoosta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.