Ramos

01.05.2023

Alkuperä: Suomi

Ramos on leikkisä ja utelias nuorimies, joka etsii kotia jossa olisi rohkea, sosiaalinen ja leikkisä poikakissa touhukaverina ja kotikissan mallin näyttäjänä.

30.7.2023

Ramos syntyi sijaiskotiin vappupäivänä, n. 1 kk sen jälkeen kun emo Rosita saatiin talteen suuresta kissapopulaatiosta. Pentunsa Rosita hoiti rakkaudella, mutta ihmisiä kohtaan hän on arka ja jää vielä pentujen kotiuduttua sijaiskotiin rohkaistumaan. Tätä arkuutta on jonkin verran myös pennuissa, kun ne kohtaavat uusia ihmisiä ja asioita. Ramos on leikkisä ja utelias, mutta uudet tilanteet ja ihmiset vielä jännittävät sen verran että se viuhahtaa vielä helposti emon viereen turvaan. Sen vuoksi kesy ja rohkea kissakaveri uudessa kodissa voisi näyttää nuorelle miehelle miten kotileijonan elämästä nautitaan täysin rinnoin.

Ramos on myös hitaamin asioille syttyvä kuin siskonsa, vaikka pentuenergiaa hänelläkin riittää. Ramos on porukasta kuitenkin kaikista helpoimmin käsiteltävissä ja pötköttäessään silitykset käynnistävät kehräyksen. Tämä poika osaa nautiskella ja ottaa rennosti :)

Ramokselle maistuu kaikenlainen hyvälaatuinen ruoka, ja toilettiasiat ovat sujuneet mallikkaasti alusta alkaen. Pienen arkuutensa vuoksi Ramos ei sovellu kotiin, jossa on taaperoikäisiä lapsia, mutta rauhalliset kouluikäiset lapset voisivat olla hyvä lisä leikkikaverirepertuaariin.  Sijaiskodissa pennut ovat tottuneet kaikenlaisiin leikittäjiin sekä pieniin koiriin, joten myös koirakoti voi tulla kyseeseen.