Ramona

Lisätty sivulle: 2012-06-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ramona
23.9.2012 RAMONA SAI KODIN PORISTA

***§*

LEIKATTU NAARAS, noin 2-3v. kotihoidossa Porissa

15.9.2012 Ramona oli kanssamme Porin Mustissa ja Mirrissä “Kissan Päivät” tapahtumassa. Ramona jaksoi olla hienosti ja esittäytyä edukseen niin lapsille kuin aikuisillekin. Moni ihasteli Ramonaa ja sen rauhallisuutta ja mukavaa luonnetta.Ramonan karvakin on jo alkanut kasvaa, kun se jouduttiin ajamaan hyvin lyhyeksi kun oli niin hupaantunut. Hoitopaikan kissojen ja koirankin kanssa Ramona tulee juttuun. Muutama kuva tapahtumasta.

17.7.2012 Ramonan kuulumisia kotihoidosta. Ramona äiti raukalla oli kyllä hirveimmässä kunnossa oleva turkki mitä tässä huushollissa on nähty eli se oli niin takkuuntunut, että se oli pakko ajaa pitkälti kokonaan pois selästä ja kyljistä. Eli uudesta kodista pitää löytyä intoa Ramonan normaalisti pitkän ja kauniin turkin hoitoon. Ramona on muuten kaikin puolin hellyyttävä ja ystävällinen kissa, joka nauttii huomiosta. Eikä ole tullut ainakaan havaittua mitään pahuuksiin taipuvaisuutta. Koiran kanssa ei ole vielä tehnyt tuttavuutta eli siitä ei ole tietoa että sopeutuuko koiratalouteen. T.Tiina ja Ramona

27.6.2012 Ramona on puolipitkäkarvainen, musta, valkoisin merkein oleva kesy ja kiltti tyttökissa. Eläinlääkäri arvioi Ramonan iäksi noin 2-3 vuotta. Kun Ramona tuotiin Porin löytökissatalolle, niin Ramona sai heti seuraavana päivänä pennut. Vain yksi harmaa-ruskearaitainen tyttöpentu jäi henkiin. Ramona hoitaa tällä hetkellä myös mustaa orpoa tyttöpentua. Ramona ja pennut ovat Rekku Rescuella kotihoidossa Porissa. Ramona steriloidaan kun pennut ovat luovutusiässä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.