Ralli (nyk.Lissu)

Lisätty sivulle: 2011-05-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ralli (nyk.Lissu)
18.7.2011 RALLI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

***
Kuulumisia kodista:

26.7.2011 Eka vuorokausi meni jännittäessä sohvan takana ja sen alla. Nyt neiti on nopeasti “itsenäistynyt” ja on koko ajan mukana menossa. Ruoka maistuu ja kokoa on tullut hieman lisää :)

Koiraa halii mielellään ja yrittää leikkiäkin, mutta vanha rouva Lilli tyytyy vaan haistelemaan. So far so good!

***

NAARAS, noin 3kk (kesäkuussa 2011) Espoossa

8.7.2011 Lisätty uusia kuvia Rallista. Sen veljet Rolle ja Rulla ovat jo lähteneet omiin koteihinsa. Vielä kun löytyisi suloiselle Rallille ja sen nuorelle emolle ne omat rakastavat kodit. Voisivat tytöt toki lähteä myös yhdessä samaan kotiin. :D

12.6.2011 Ralli-neiti on valmis lähtemään omaan kotiin. Ralli on pitänyt majaa hoitohuoneena toimivassa saunassa nyt muutaman viikon ja hyvin on neitosen kanssa mennyt. Ralli on kuin emonsa luonteeltaan, pentueen tarkkailija, rauhallinen ja hieman ujohko. Sylissä tykkää olla, kunhan rauhassa nostetaan ja ihmisen seura kiinnostaa kyllä. Molemmat veljet lähtevät pian omiin koteihin, joten seuraavaksi olisi Ralli-neidin vuoro?

19.5.2011 Ralli on keväisen pentueen pirteä ja leikkisä pikku-neiti, vauhdikas ja rohkea, välillä uhkarohkeakin pentu on aina vauhdissa ja saalistamassa lelujaan ja painimassa veljien kanssa. Hän on aina ensimmäisenä ruokakupilla,
kiipeilytelineellä, pyykkikasan päällä, verkko-ovessa kiipeilemässä… Toiset katsovat hänestä mallia ja uskaltautuvat hiukan kerrallaan hänen perään, varsinainen sissi-seikkailija. Hyppely ja juoksentelu pitkin isoa taloa on mieluisaa puuhaa, ja kun sitä saa harrastaa siskon ja veljen kanssa, on elämä aikas ihanaa.

Luonteeltaan Ralli on luottavainen ja utelias, menoa ja meininkiä riittää, neidillä on hyvää luottamus itseensä ja omiin kykyihinsä, taattua söpöä kohellusta luvassa. Vaikka hän on olevinaan niin kovin rohkea, kyllä pölynimurin hurina on sentään liikaa, ja silloin emon selän takaa on turvallisinta kurkkia. Pikku hiljaa neiti alkaa viihtyä paremmin muuallakin kuin hoitohuoneessa, lähinnä aikuisten sängystä huilaamasta tai sängyn tai sohvan alla valmiina saalistamaan ohi kulkevia sisaruksiaan. Mitä enemmän leikkiä ja touhua, sitä onnellisempi Ralli on. Alun uhkarohkea koheltaja on hieman rauhoittunut ja on hiukan velipoikiaan arempi, sängyn alle kun pääsee livahtamaan piiloon jos on liikaa hälinää, niin sieltä turvasta on hyvä kurkkia mitä tapahtuu.

Hoitokodissa Porissa Ralli on tottunut lapsiin sekä aikuisiin kolli-kissoihin, pieniä kynsiä on leikattu, hampaita ja korvia on kurkittu, jotta toimet olisi myöhemminkin helppo suorittaa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.