Ralf

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.4.2019

Ralf tai Rafu löysi oman kotinsa Helsingistä. Alku-ujouden jälkeen laserin taika toimi, ja Ralf alkoi rentoutumaan uusien omistajiensa kanssa. Uusi kissakaveri kuitenkin oli hieman epäluuloinen uutta perheenjäsentä kohtaan, mutta molemmat ovat ajan kanssa kiinnostuneet toisistaan enemmän. 

***

25.2.2019

Rafu reipastuu hyvää vauhtia! Nyt se on hylännyt turvapaikkansa saunalla ja siirtynyt viettämään päivänokosensa sängyssä tai sohvalla. Nopeita liikkeitä ja kovia ääniä saattaa vielä säikähtää, mutta varovaisesti lähestyttäessä ei enää pinkaise karkuun vaan jää nauttimaan rapsutuksista. Sylissä olemista ja kynsien leikkaamistakin on alettu jo harjoittelemaan.

17.2.2019

Ralf on kiltti, vielä ihmisiä ja kovia ääniä hieman aristava mutta muuten reipas nuori kollipoika. Ralf syntyi talliin, jossa asusteli ison osan ensimmäisestä elinvuodestaan. Sillä oli jonkin verran ihmiskontaktia, mutta ei niin paljon että Ralf luottaisi ihmisiin vielä aivan täysin. Eli Ralf on vielä kovin arka ja juoksee turvapaikkaan piiloon heti kun häntä alkaa jännittää. Koko ajan hän kuitenkin reipastuu hyvää tahtia. Ralf rakastaa kovasti silityksiä, mutta ihmiskäsi on vielä kovin jännittävä ja välillä sitä pitää välillä hieman maistella, mutta hellästi kuitenkin. Luonteeltaan Ralf on todella kiltti ja alistuva. Se rakastaa kovasti muita kissoja. Ralfin kotona pitääkin ehdottomasti olla ymmärtäväisen ihmisväen lisäksi kilttiluonteinen poikakissa, joka kuitenkin jaksaa öisin rallitella ja painia Rafun kanssa. Ja varsinkin öisin, sillä päivät Rafu nukkuu turvapaikassaan, mutta illan tullen hän laittaa turbovaihteen päälle ja leikkii niin kissakaverin kuin kaiken mahdollisen kanssa, mitä tassuihinsa saa. Erityisen kivoja on kaikki helisevät, kolisevat ja rapisevat jutut, sekä paperin silppuaminen. Ja laser!