Raksu

Lisätty sivulle: 2011-08-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Raksu
7.10.2011 RAKSU MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

UROS, n.4kk (syyskuussa) Helsingissä

30.9.2011 Tuksu sisko on jo päässyt omaan kotiin, mutta Raksu ja Miksu odottavat vielä oman kodin löytämistä. Kuulumisia kotihoidosta: Molemmat ovat nykyään kovia pussailemaan! Koko ajan haluavat pusuja ja huomiota.

Raksu on edelleen villi poika, mutta aina välillä jaksaa rauhoittua ja silloin häntä pitää pussailla paljon. Hän hyppää mahdollisimman ylös (pöydälle tms.) ja kurkottaa nenäänsä kohti jotta voi pussata helpommin. Raksu tykkää myös matkustaa selässä:)

13.9.2011 Kuvia ja kuulumisia kotihoitopaikasta: Raksu on rohkea poika ja pennuista isokokoisin. Hän on vallaton ja riehakas, kaikki on hänelle aina leikkiä. Tykkää lapsista! Ei pelkää mitään uusia tilanteita, päin vastoin on aina ensimmäisenä tutkimassa.

30.8.2011 Raksu, Tuksu ja Miksu ovat suloinen sisarusparvi kotihoidossa Helsingissä. Raksu on aivan ihana muru, seuraa joka paikkaan ja katselee niin kauniisti suoraan silmiin. Tykkää puskea naamaa ja on oppinut, että silittäminen on ihan ok eikä aina tarvi alkaa leikkiä. Muuten on kyllä tosi leikkisä ja usein varpaani saavat pienistä kynsistä ja hampaista. Samoin kaikki roikkuva kiinnostaa, varsinkin hameenhelmat, nilkkakorut, neuletakin helma jne.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.