Raisa

11.6.2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Raisa on rasavilli tyttö, joka keksii kaikki parhaimmat jekut veljiensä Poen ja Kodan seuratessa perässä. Kissanpentujen tapaan hän on loputtoman utelias ja valmis valloittamaan niin kotisi kuin sydämesikin.

1.12.2018

Raisa muutti omaan kotiin kolmen muun kissan kaveriksi!

1.10.2018

Emo, joka myöhemmin Rekku Rescuen Facebookin nimikilpailussa nimettiin Helläksi, saapui sijaiskotiin noin kahden kuukauden ikäisten pentujensa Raisan, Kodan ja Poen kanssa elokuussa. Nelikko sairasti flunssaa ja pennuilta otetuista testeistä paljastui mykoplasma, jota hoidettiin sijaiskodissa kuukauden ajan antibiooteilla. Onneksemme kaikki paranivat hyvin, joskin vahvoista antibiooteista vatsat ovat vielä sekaisin ja leikkausajat odottavat vatsojen tasoittumiseen. Kotiinlähtöön kolmikko on valmis vasta leikkauksen jälkeen.

Siinä missä veljet ovat hieman herkkäsieluisempia, Raisassa riittää virtaa niidenkin edestä. Tyttö rakastaa kiipeilyä ja hyppimistä korkeammalle tutkimaan paikkoja, sulkalelua jahdataan hurjasti ja välillä otetaan myös kunnon spurtteja. Raisa ei kavahda vieraitakaan tilanteita ja antaa käsitellä hienosti. Jopa kynsien leikkuu onnistuu pienestä miukunasta huolimatta.

Uudessa kodissaan Raisa kaipaa kissakokemusta omaavan perheen sekä reippaan ja aktiivisen kissakaverin, jonka kanssa touhuta ja leikkiä.