Raipe

Lisätty sivulle: 2015-12-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Raipe
14.1.2016 Raipe sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, noin 5 v.

26.12.2015 Raipe ja Lysi ovat seurallisia ja kilttejä kissoja, jotka molemmat kaipaavat paljon ihmisen huomiota.

Raipe on leikkisä ja jutteleva 3-vuotias poika, joka nauttii silittelyistä ja on aina ruoka-aikaan paikalla. Ruokailua pitää aika-ajoin jopa rajoittaa, koska poika söisi mielellään toisenkin kissan ruuat. Pelkkä laiskottelu ei kuitenkaan ole Raipen mieleen, vaan aina välillä on kiva leikkiä, etsiä uusia jänniä juttuja asunnosta ja olla hippaleikkiä kissakaverin kanssa. Raipe nauttii seurasta ja nukkuu mielellään sängyn päässä, josta on lyhyt matka kotihoitajan viereen kehräämään. Poika ei ujostellut uudessa kotihoitopaikassa oikeastaan ollenkaan.

Raipe etsii kotia, missä se saa paljon huomiota omilta ihmisiltään. Raipe viihtyy toisen kollikissan kaverina, mutta voisi sopia myös kodin ainoaksi kissaksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.