Rainer

Lisätty sivulle: 2014-04-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rainer
18.6.2014 Rainer sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.6.2014 Nyt on pojat päässeet tutustumaan toisiinsa ja hyvin on mennyt! Alkuun Hannibal yritti vähän pomotella, mutta se loppui nopeasti ja nyt pojat eivät edes suostu nukkumaan muualla kuin toistensa vieressä. Raksu on myös saanut paljon lisää rohkeutta, enää ei edes kainostele vaikka ei tulisi edes samalle tasolle silittelemään. Tottakai on vielä arka, mutta kehrää nykyään melkein joka kerta silittäessä ja uskaltautuipa Raksu tänään ensimmäistä kertaa ihan omaehtoisesti syliinkin makoilemaan!

***

Leikattu uros, s. noin 10/2013, kotihoidossa Vantaalla

5.6.2014 Raineria saa jo silloin tällöin rapsuttaa ja ensimmäiset kehräyksetkin on jo kuultu! Nyt pusketaan jo kotihoitajaakin, kunhan tilanne on rauhallinen ja ollaan yhtäaikaa lattiatasolla. Ylhäältä päin lähestyjää Rainer pinkaisee samantien pakoon. Vieraat ihmiset jännittävät vielä kovasti, mutta tuttujen kanssa uskalletaan tulla samalle sohvalle makoilemaan. Hitaasti mutta varmasti Rainer kesyyntyy päivä päivältä. :)

27.5.2014 Rainerin siskot löysivät jo omat kodit ja nyt Rainerin jäätyä yksin se on päässyt tutustumaan hoitohuoneen ulkopuoliseen maailmaan. Rainerista kuoriutui rohkea seikkailija, joka tutki tarkkaan joka nurkan häntä pystyssä. Parveketta ja kaappeja myöten on tehty tupatarkastus. Hoitopaikan omia kissoja Rainer rrrrrrrakastaa varauksetta ja esittelee kaikki osaamansa hurmurikeinot mummokissojen kulkiessa ohi – se palvoo maata niiden tassujen alla, heittäytyy selälleen, puskee ja kiehnää. Myös ihmisten kanssa Rainer puskee seiniä, mutta ei vielä itse ihmistä. Rainerista saisi siis mainion kissakaverin toiselle kissalle, se puhuu loistavasti kissaa ja kaipaa kovasti lajitoverin rakkautta ja hyväksyntää.

20.5.2014 Rainer on kesyyntynyt kovasti, mutta edelleen pitää ihmisiä hieman epäilyttävinä tyyppeinä. Ujon kuoren alla on varmasti kesy kissa piilossa. Ruoka-aikaan Rainer tulee reippaasti maukuen ja häntä pystyssä innolla ovelle vastaan ja ruoka onkin se houkutin, jonka varjolla sitä saa silittää. Myös kaikenlaiset herkkunamit ovat Rainerin mieleen.

Rainer ei ole erityisen leikkisää sorttia, vaikka pentu onkin, joten tuleva kissakaveri voisi olla rauhallisempikin tapaus. Rainer ei turhia hötkyile, vaan lepäilee mielellään nojatuolissa.

12.5.2014 Rauhan ja Rainerin sisko Rauni on jo löytänyt oman kodin, mutta Rauha ja Rainer odottavat vielä omaa ihmistään.

22.4.2014 Rainer on ison kissalauman kasvatti ja ihmiset ovat vielä aika jännittävä juttu. Jos on jotain superhyvää ruokaa tarjolla, niin Raineria saa jo hetken silittää, mutta muuten ihmiseen pidetään vähintään puolen metrin turvaväliä.

Rainer sopisi kaveriksi kiltille ja reippaalle kissalle, joka voisi näyttää mallia miten ihmisten kanssa eletään. Vilkas lapsiperhe ei ole Rainerille sopiva paikka.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.