Rafaela (nyk. Liinu)

Lisätty sivulle: 2007-10-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Rafaela (nyk. Liinu)
1.5.2008 RAFAELA MUUTTI OMAAN KOTIIN JÄRVENPÄÄHÄN LUNA-KISSAN KAVERIKSI

****

NAARAS n.8kk (tammikuussa 2008)

Maaliskuu 2008 Rafi etsii vieläkin kotia. Se aristelee vielä hieman ihmisen kättä, mutta tykkää kuitenkin nukkua ihmisen vieressä ja nauttii kovasti silityksistä. Rafi tahtoisi jo kovasti päästä ikiomaan kotiin.

Helmikuu 2008 Rafaela on steriloitu.

12.1.2008 “Rafista” on kasvanut hoitokodissa ollessaan vilkas nuori neiti. Pahimmat pelot ovat jääneet unholaan, tosin vieläkään tyttö ei ihmisen syliin suostu vapaaehtoisesti tulemaan. Se saattaa puolivahingossa hypätä sänkyyn ja jäädä makoilemaan ihmisen jalkoihin, samoin aamulla se liittyy kyllä hoitokodin kisujen joukkoon kerjäämään pöydälle kun on ruoka-aika. :)
5-vuotiaan tyttäreni sängyssä se myös nukkuu usein yönsä Lätsän kainalossa eikä tunnu nukkuvasta lapsesta välittävän.

Tiivistettynä: Rafi on hauska pikkukissa, jolla on luonnetta vaikka muille jakaa. Rafi tuo varmasti piristystä jokaiseen päivään omalaatuisuudellaan. Rafi tulee hyvin toimeen kissojen, koirien ja lasten kanssa.
Rafia ei luovuteta ainoaksi kissaksi.

26.10.2007 Kuulumisia hoitokodista: Rafaela on edistynyt valtavasti! Se on alkanut entistä paremmin luottamaan ihmiseen, tosin varsinaista sylikissaa siitä tuskin koskaan tulee. Rafaela on leikkisä ja vilkas pentu, jonka lempipaikka on nykyään hoitopaikan kollikissan kainalossa pestävänä. Suloinen pakkaus! :)

Rafela on suomalainen koditon kissanpentu, joka oli sisarustensa tavoin jätetty ulos oman onnensa nojaan. Muut sisarukset ovat jo päässeet omaan kotiin, mutta Rafela vielä etsii sitä omaa kotiaan.

Kauniin värinen Rafi oli sisarusparven arin, mutta on nyt reipastunut rutkasti ajan myötä. Neidistä on kuoriutunut varsinainen hulivili, jonka perässä eivät sijaiskodin aikuiset kissat meinaa välillä pysyä. Rafi on tottunut toisiin kissoihin ja on tullut hyvin toimeen myös sijaiskodissa asustavan koiran kanssa. Samoin lapsiin Rafi on saanut hoidossa ollessaan tutustua. Rafi majailee sijaiskodissa Seinäjoella.

Rafille voisi olla omiaan koti, jossa sille olisi kissakaveri/-kavereita odottamassa.

HUOM! Rafaela etsii kotia Seinäjoen seudun eläinsuojeluyhdistyksen kautta ja luovutussopimus tehdään SSESY:n sopimuksella.
Tutustu SSESY:n toimintaan osoitteessa http://www.ssesy.com/2006/

TIEDUSTELUT:
puh. ma-pe 18-21, la-su 12-21