Raaka-Arska

Lisätty sivulle: 2011-10-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Raaka-Arska
12.12.2011 Raaka-Arska muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

29.3.2013 Kuulumisia omasta kodista, Arska sai kaverikseen toisen rekku-kissan:
Meillä menee hyvin. Varmaan pari päivää epätoivoisen viestini jälkeen tilanne laukesi täysin ja sen koomin täällä on ollut kaksi keskenään leikkivää, touhuavaa, nukkuvaa ja toisiaan pesevää kissaa. Ikäänkuin Arska olisi vaan päättänyt tulla pois sängyn alta ja kaikki aikaisempi epäluulo olisi ollut poispyyhitty ja päätetty samantien olla bestiksiä. On nää kissat vaan hassuja, ihan ihme tyyppejä! :)

Mutta siis nämä kaksi ovat kuin majakka ja perävaunu ja täytyy sanoa että kun Arska oli loppukesästä ja syksystä niin jotenkin masentunut niin sellaista ei kyllä enää ole yhtään vaan se vaikuttaa jotenkin onnelliselta ja levolliselta (vaikka onkin täysi riiviö, mutta ei sellaisella pakonomaisella tavalla vaan kuten nuoren kissan kuuluukin olla). :)

Ja Minnillähän nyt ei mitään ongelmia missään vaiheessa ollutkaan, ihan mahtava kissa. Siisti, reipas syömään, rakastavainen eikä säiky yhtään vieraita. Ihana tohelo :) Olen ollut niin onnellinen kun kissat tulevat toimeen ja vieläpä tuottavat toisilleen iloa ja pystyin Minnin pitämään!

***

UROS, noin 3,5-4kk (lokakuun lopussa 2011) Helsingissä

4.12.2011 Arska on nykyään aivan ihana poika. Tulee aina rinnan päälle makaamaan kun katsotaan telkkaria. Kehrää voimakkaasti ja nautiskelee silmät kiinni rapsutuksista ja silityksistä. Ihanan pehmoinen turkki. Leikkii nätisti ja hellästi, kynnet aina sisällä. Tykkää pussailusta ja muutenkin tykkää haistella ihmisten kasvoja.

7.11.2011 Arska oli aluksi hieman arka, mutta on parissa viikossa kotiutunut mukavasti. Tykkää olla koko ajan siellä missä ihmisetkin ovat, seuraa tarkkaavaisesti ihmisten touhuja. Ruoka on tämän pojan lempijuttu. Arska on aina pyörimässä keittiössä jaloissa ja jos ihmiset syövät jotain, Arska tulee aina katsomaan jäisikö hänelle jotain :) Todella suloinen ja pienikokoinen poju. Ihanan pehmoinen turkki. Katselee aina silmiin.

25.10.2011 Arska siirtyi Jambalaya ja Zumba pentujen kanssa samaan hoitopaikkaan.

17.10.2011 Arska ja sen sisarukset Spartacus, Titus ja Livia ovat alunperin kotoisin Keravalta. Niiden emo pääsi asumaan vanhan miehen luo, mutta pentuja hän ei voinut pitää, joten niille löytyi onneksi hoitopaikka jossa ne ovat nyt päässeet tottumaan ihmiseen sekä normaaliin kotielämään.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun