Quee (nyk. Tinni)

Lisätty sivulle: 2015-11-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Quee (nyk. Tinni)
29.11.2015 Quee muutti omaan kotiin Mila-kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia omasta kodista:

4.12.2015 Tinni on kyllä tosi rohkea ja sosiaalinen. Kaikki ihmiset on sen mielestä tosi kivoja. Milalla on kovat pennunhoito otteet, mutta Tinni kyllä ilmottaa, kun peseminen saa riittää ja alkaa itse pesemään itseään. Milan häntä on ihan ykköslelu ja eilen oli jo hurjat painit :)

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015, kotihoidossa Vantaalla. Luovutus aikaisintaan vkon 48 lopussa.

16.11.2015 Lumikki ja pentunsa 7 kääpiötä saapuivat yhdistyksen hoitopaikkaan pentujen ollessa n. 3-viikon ikäisiä. Tätä ennen Lumikki oli vaeltanut jo muutaman vuoden kesämökkialueella Sastamalassa, kunnes se toimitettiin löytölään vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Onnea tämän poppoon matkassa siis oli, että emo ja pienet pennut pääsivät kasvamaan ja sosiaalistumaan hyvään hoitoon. Kun pennuilla tuli 10 viikkoa ikää täyteen, siirtyi laihassa kunnossa oleva Lumikki-emo toiseen hoitopaikkaan toipuilemaan ja valmistumaan sterilaatiota sekä hampaidenpoistoa varten, sillä sen suu oli päässyt melko huonoon kuntoon.

Pennut ovat rellestävä sakki rakastettavia pikku kääpiöitä, kissakaveri kodissa on näille vipeltäjille ihan ehdoton, tai sisarukset voisivat toki mielellään lähteä pareittainkin omiin koteihin. Kaikki ovat reippaita, leikkisiä ja helposti käsiteltäviä pikku vintiöitä, jotka sopivat varmasti monenlaiseen meneväänkin kotiin. Nimensä kääpiöt Blick, Whick, Glick, Plick, Quee, Snick ja Flick ovat saaneet vuoden 1912 Broadway-näytelmästä.

Quee on joukon pieni keimailija ja hieno lady.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.