Pyy (nyk. Myy)

Lisätty sivulle: 2015-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pyy (nyk. Myy)
12.2.2015 Pyy sai kodin Lohjalta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

16.2.2015 Kaikki on lähtenyt sujumaan mallikaasti. Ensimmäisenä iltana tyttöä ei paljoa näkynyt kun se tutki joka ikisen kolon ja kaapin. Ennen nukkumaan menoa se kuitenkin kävi kiehnäämässä keittiössä ja hakemassa rapsutuksia. Seuraavana päivänä uuden kodin jännitystä ei ollut jäljellä tippaakaan, ruoka ja leikki maistuu.

Lempipuuhia taitaa olla oman pallon tiputtaminen portaista ja sen haku alakerrasta, tätä toistetaan sitten kymmeniä minuutteja :) Myös ulkoilukopista Myy oli aivan innoissaan. Vaihdoimme tosiaan nimen Myyksi, sillä Alma tai Pyy nimi ei kumpikaan tuntunut olevan kovin tuttu neidille ja meistä kissa muistutaa monin tavoin Pikku Myytä! Unskin kanssa ensikohtaaminen meni ihan hyvin, vähän molemmat sähisivät ennen kuin uskaltautuivat haistelemaan. Nyt molemmat saavat kulkea vapaana. Välillä kissat leikkivät ihan nätisti ja välillä jompi kumpi saattaa hieman sähistä.
Sähinä ei kuitenkaan kestä kuin hetken ja sitten molemmat jatkavat taas omia touhujaan, eli täysin sydänystäviä ei vielä olla. Feliway on seinässä ja nyt annamme kissojen vain tutustua rauhassa, onneksi mitään tappeluita ei ole syntynyt, enemmän vain ihmettelyä puolin ja toisin.

***

Leikattu aikuinen naaras, 1,5v. Kotihoidossa Helsingissä.

25.1.2015 Pyy on valloittava hännätön kissatyttö, josta omistaja joutui luopumaan vaikean elämäntilanteen vuoksi. Pyy vaikuttaa ainakin ensimetreillä melko aktiiviselta ja itsenäiseltä tyypiltä, joka puuhastelee paljon itsekseen vielä silloin kun kämppiksensä ovat jo vetäytyneet huilaamaan. Mikään ylivilkas touhottaja Pyy ei kuitenkaan ole, ja se tulee myös hakemaan ihmiseltä silityksiä minkä uusien paikkojen tutkimiseltaan ehtii.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.