Pyökki

Lisätty sivulle: 2017-10-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pyökki
23.8.2017 Pyökki sai kodin hoitopaikastaan.

***

Leikattu uros, nuori aikuinen, kotihoidossa Vantaalla

7.10.2017 Pyökki oli alkuun todella pitkään arka, asui ensin lavuaarissa ja sitten pesukoneen takana. Pienen pienin askelin alkoi reipastumaan ja keräämään rohkeutta. Alkuun antoi silittää vain turvapaikassaan lavuaarissa. Kiltti poika Pyökki on ollut koko ajan, pelko on tullut esiin lähinnä flegmaattisuutena.

Kuukauden kuluttua liikkui jo asunnossa muiden eläinten seassa, ja antoi silittää muuallakin kuin turvapaikassa. Pyökki alkoi jopa kerjäämään ruokaa aamuisin ja iltaisin sekä kiehnäämään kotihoitajan jaloissa. Tämän prosessin aikana Pyökistä tuli niin rakas kotihoitajalle, että ei siitä enää pystynyt luopumaan. Pyökki asustaa nyt samanikäisen tyttökissan ja kahden koiran laumassa onnellisena ja tyytyväisenä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.