Puusti

Lisätty sivulle: 2012-08-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Puusti
18.9.2012 PUUSTI MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

NAARASPENTU, 12 viikkoa (elokuussa 2012), kotihoidossa Espoossa

13.8.2012 Pikkuiset paakkelsit Puusti, Pitko, Pulla ja Pipari löytyivät Satakunnan suunnalta pari-kolmeviikkoisina kääröinä aidanraosta nälkäänsä huutamassa. Pikkuisia ruokittiin löytöpaikallaan ja odotettiin ilmaantuisiko emo pitämään pennuistaan huolta, mutta toiveista huolimatta emo ei paikalle enää palannut. Paakkelsit kiidätettiin siis pääkaupunkiseudulle hoitoon, kotihoitopaikkaan jossa niitä pystyttiin syöttämään ja pissattamaan useamman kerran päivässä sillä omillaan pikkuiset eivät vielä olisi pärjänneet. Kotihoitajan hellässä huomassa paakkelseista on kasvanut reippaat pennut, pitkäkarvaiset pojat Pitko ja Pulla sekä raidalliset tytöt Puusti ja Pipari olisivatkin nyt vain vailla loppuelämän kotejaan!

Puusti on suloinen pieni tyttö, todella vauhdikas ja menevä, mutta vastapainoksi saa hurjia hellyyskohtauksia jolloin ihmisen syliin on vain pakko päästä. Sohvalla ei yleensä montaa minuuttia pääse istumaan etteikö tämä kissa olisi jo löytänyt tietään syliin. Puusti on hyvin seurankipeä joten omaan kotiin se lähtisi mielellään kissaseuraan tai vaikkapa sisaruksensa kanssa.

Paakkelseista löytyy lisää kuvia & keskustelua Rekku Rescuen keskustelufoorumilta TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.