Puuha-Pete (nyk. Jake)

Lisätty sivulle: 2013-09-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Puuha-Pete (nyk. Jake)
14.9.2013 Puuha-Pete ja Ventti muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.8.2014 Pojat ovat nyt täyttäneet vuoden ja ensi kuussa tulee siitäkin vuosi että ovat meille muuttaneet. Ensimmäinen mökkireissukin on nyt tehty. Matkustaminen ei ole Jaken juttu ollenkaan, onneksi matka ei ole pitkä. Perillä olikin sitten kaikkea uutta ja uloskin pääsi kun laittoi valjaat päälle. Ensin niiden kanssa liikkumista arasteltiin, mutta jo loman lopussa kun otin valjaat esiin ja kutsuin poikia niin molemmat tulivat oven luo odottamaan, että laitetaan valjaat päälle ja sitten ulos :) Ihanat pojat ovat jo tuoneet paljon ilon hetkiä meille ja lisää tulee koko ajan.

23.2.2014 Pojat on nyt olleet meillä kohta puoli vuotta ja ovat soputuneet tänne osaksi meidän perhettä erittäin hyvin. Pojat ovat jo kasvaneet isoiksi kissoiksi. Elwood on persoona isolla P:llä ;) Todella seurallinen kissa. Öisin pitää päästä ehdottomasti viereeni nukkumaan, ja päivälläkin seuraa kaikkialle kun olen kotona. Nukkumapaikka määräytyy sen mukaan missä huoneessa minä olen. Elwood myös rakastaa leikkiä vedellä. Keittiön hana on ihan lemppari :) Jake on hieman varautuneempi mutta erittäin kiltti. Kun tulee vieraita niin Jake vilahtaa piiloon sohvan alle kun taas Elwood tulee häntä pystyssä kurnuttaen tervehtimään kaikkia. Elwood on muutenkin kova juttelemaan, ja oppi tässä ihan hiljattain naukumisenkin. Jake se sijaan ei osaa naukua, mutta juttelee omalla jännällä tavallaan. Jaken suosikki tästä perheestä on 12 vuotias Emilia. Jake ei tykkää että otetaan syliin, mutta hän itse hakeutuu Emilian syliin melko usein. Jaken rakkain lelu on pieni pinkki pallo jota hän kuljettaa ympäriinsä ja laittaa jonnekkin “talteen” kun on leikkinyt tarpeeksi. Siirryimme osittain raakaruokintaan muutama kuukausi sitten ja suurimmat herkut on jauhettu siansydän ja kanan kivipiira. Pojat ovat meille erittäin rakkaita perheenjäseniä.

25.9.2013 Pojat ovat kotiutuneet kivasti. Ensimmäinen viikko asuttiin omassa huoneessa mutta nyt olllaan jo harjoiteltu asumaan koko perhe yhdessä. Poikia vielä vähän jännittää liikkua asunnossa, mutta kun tulee iltapainin aika niin sitten mennään ja kovaa. :) Sylissä ollaan välillä, Jake mielummin ja kehräys käynnistyy muutamassa sekunnissa, Elwoodia ei yleensä kiinnosta… mutta viereen voi tulla silitettäväksi.

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa (syyskuun alussa), kotihoidossa Vantaalla

7.9.2013 Puuha-Pete on ujohko kollipoika. Ventti, Puuha-Pete ja Hemmo on ovat kaverukset Satakunnasta. Lisätietoja tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.