Pushok

Lisätty sivulle: 2008-01-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pushok
2.3.2008 PUSHOK MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN

****

UROS, noin 5v (keväällä)/Tampereella

18.2.2008 Kuulumisia: Poika on nyt tutustunut muihin kissoihin ja tulee niiden kanssa hyvin toimeen. Etenkin jahtausleikit ovat pop. Ihmiset ovat kyllä kuitenkin pojan ykkösjuttu, jaksaisi olla sylissä vaikka kuinka kauan siliteltävänä. Vaikka pojan nostaisi lattialle niin jo parin minuutin päästä se yrittää jo toiveikkaasti takaisin syliin. Uusi kiva juttu on myös ängetä peiton alle pieneksi keräksi umpisukkeliin, hieman vaarallinen harrastus, täytyy vain muistaa olla varovainen ennen kuin lösähtää minnekään. Kertakaikkiaan ihana halinalle, jonka olisi jo kiva päästä omaan kotiin.

13.2.2008 Pushok on viihtynyt hoitopaikassaa hyvin ja eläinlääkärireissukin meni hyvin, Pushokin rokotukset laitettiin ajan tasalle. Pushok tulee hyvin toimen hoitopaikan muiden kissojen kanssa, joten oikein mukava kollipoika kaikin puolin.

30.1.2008 Upea Pushok odottaa uuteen kotiin pääsyä itsestään johtumattomista syistä.

Kotihoitajan kertomus: Pushok (=untuva) on arviolta viisivuotias leikattu kissapoika. Pushok on ollut aiemmassa elämässään vanhemman pariskunnan silmäterä. joten kovasti poika on hellyydenkipeä ja hakee huomiota. Eristyshuone on niin kurja paikka Pushokista että oven takaa pitää huudella, josko ihmiset tulisivat moikkaamaan. Ja kun kaivattu ihmisseura saapuu on Pushok heti hyppäämässä syliin tai käpertymässä kainaloon. Todellinen halikissa siis.

Pushokin puolipitkäkarvainen turkki on aivan upea, mutta laadultaan sellaista että tulevan omistajan on oltava sitä valmis vähän harjailemaankin. Pushok on myös ollut ainakin alkuun hieman nirso ruoan suhteen – pääasiassa ainoastaan raksut maistuvat, mutta välillä se saattaa märkäruokaakin syödä nokareen tai pari. Pushok on myös sisäsiisti, kunhan laatikko vain pidetään kyllin puhtaana.

Pushokille paras koti on sellainen, missä ollaan paljon kotona ja se saa nauttia rakastamastaan ihmisseurasta. Se on miellyttävä ja uskollinen ystävä, jonka olisi jo pian kiva päästä kotiin. Pushok on jossain vaiheessa elämäänsä elänyt kahden tyttökissan kaverina, mutta suhtautumista toisiin kissoihin ei ole mahdollista ennustaa varmasti.

KULUKORVAUS kissasta on 100€