Purina (nyk. Vili)

Lisätty sivulle: 2013-09-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Purina (nyk. Vili)
20.9.2013 Purina sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.10.2013 Kissat ovat laumautuneet todella hienosti ja Vili kaikkien kolmen aikuisen kissan “hoidettavana” vuorotellen. Kirjava Sulo-kissa on Vilille kuitenkin se mieluisin kaveri ja he useimmiten nukkuvatkin yhdessä kylki kyljessä. Minkäänlaista sähinää tai murinaa ei ole ollut enää päiviin, kaikki neljä elelevät sulassa sovussa ja voivat hyvin.

Kiitos Rekkurescuen kissaihmisille täältä meiltä kaikilta :)

28.9.2013 Purina on nykyään nimeltään Vili ja oikein reipas, ihmistä pelkäämätön pikkukolli. Hajuja vaihdettiin koko viime viikko ja oven raosta tehty jo tuttavuutta joka päivä pikkuhiljaa. Eilen perjantaina Vili pääsi 1.kertaa kunnolla tutustumaan muihin kissakavereihin. Pientä suhinaa ja jäykistelyä oli ilmassa, mutta ei mitään suurempaa kissadraamaa. Lopulta innostuttiin jopa hiukan leikkimään yhdessä :) Yön Vili vietti eristyksessä, hän oli asiasta äänekkäästi toista mieltä mutta pelaamme varman päälle ja ympärivuorokautinen “vapaus” koittaa myöhemmin.

Tänään Vili on ollut aamusta lähtien tekemässä tuttavuutta uusiin kissakavereihinsa. Sulo ja Piki alkavat jo selvästi rentoutua energisen Vilin seurassa, haistellaan ja ollaan jo lähelläkin, jopa levähdetäänkin melko lähekkäin :) Pientä suhinaa kuitenkin edelleen kun Vili olisi niin innokkaasti tutustumassa muihin. Silja pitää vielä etäisyyttä Viliin, menee välillä piiloonkin , mutta uteliaana seuraa tilannetta ja pari kertaa käynyt haistamassakin.

Jatkamme pikkuhiljaa kissojen tutustuttamista, tähän asti kaikki mennyt oikein hienosti ja Vili tuntuu viihtyvän uudessa kodissaan mainiosti. Kuvia uudesta kodista lisätty.

***

Leikattu urospentu, (synt. noin 15.6.2013), kotihoidossa Helsingissä. Luovutusikä 12 viikkoa.

8.9.2013 Purina on arka kissapoika, joka yleensä pinkoo kovaa vauhtia piiloon, kun sitä yrittää ottaa syliin. Sylistä yrittää rimpuilla pois, jos ei ole tiukka ote. Reipastumista ensimmäisistä päivistä on jo kumminkin tapahtunut, joten ajan kanssa Purinakin varmaan oppii rentoutumaan ihmisen seurassa.

Purina tarvitsee kodin, jossa sillä on seurana reipas, kiltti kissakaveri tukemassa ja opettamassa kotikissana oloa. Kodilla pitää myös olla kärsivällisyyttä ja ymmärrystä arkaa kissapoikaa kohtaan, ja siellä ollaan valmiita panostamaan Purinan sosiaalistamiseen. Arkuutensa vuoksi Purina luovutetaan vain aikuiseen kotiin.

4.9.2013 Purina, Puntti ja Pamela ovat sisaruksia ja eläneet ensimmäiset elinviikkonsa Etelä-Savossa navettakissoina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.