Pura

2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Pura on vajaan vuoden ikäinen, aktiivinen, leikkisä ja hurmaava nuori herra, joka etsii aktiivista kotia toisen nuoren kissan kaverina.

13.3.2023

Puran suosikkileikkeihin lukeutuvat sijaiskodissa laserin jahtaaminen ja erilaiset palloleikit. Myös ruokailu ja ihmisten arjen ihmettely on hänelle mieluista. Tällä hetkellä Pura asuu sijaiskodissa toisen kissan kanssa; haasteena Puralla on ruokailuaikaan pysyä omalla ruokapaikalla – tämän taidon harjoittelua olisi tulevassa sijaiskodissa hyvä jatkaa, mikäli sieltä kissakaveri löytyy. Pura on melko aktiivinen ja energinen nuori kissa, joka tarvitsee arkeensa tekemistä ja leikkiä ja hyötyisikin omanikäisestään kissaseurasta.
Puraa pystyy käsittelemään ja ottamaan syliin vaikkei varsinaisesti hän sylikissa olekaan. Puralle sopisi parhaiten koti, jossa häntä odottaisi samantyyppinen, energinen kissakaveri. Pura sopisi mahdollisesti myös lapsiperheeseen. Nykyinen kissakaveri on Puraa rauhallisempi ja ärsyyntyy nuoren kollin leikeistä, jonka vuoksi Puralle etsitään kotia sellaisen kissan kaverina, jonka kanssa energiatasot kohtaavat.

Puralla on yhden alaetuhampaan kohdalla ientulehdusta, jota tulevassa kodissa olisi hyvä seurata ja tarvittaessa hoitaa.

Summary in English

Pura is an active and playful young cat looking for a home with a cat friend of similiar age.

Puras favourite activities are chasing a laser toy and ball games. He also enjoys eating and following humans daily lives. Pura currently lives with another cat; he has challenges staying at his own food bowl and would need more practice on this in the new home. Pura is very energetic and would greatly benefit from different activities and a cat friend with similiar energy levels.

He has a bit of gingivitis on his lower front teeth, and his future home would need to regularly check his teeth and follow their condition.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emme ota tällä hetkellä eläimestä lisää kyselyitä. Seuraa sivuiltamme eläimen tilannetta.