Puppe

Lisätty sivulle: 2007-09-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Puppe
28.9.2007 PUPPE PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

19.5.2009 Hei vaan, aikaa on tässä ehtinyt kulua siitä, kun hankimme teiltä 28.9.2007 “punaisen” Puppe-kissan (Jaana Lindsbergin avustuksella) Helsinkiin. Kissaherra on hellyyttänyt olemassaolollaan perheenjäseniämme – olemme edelleen hurmioituneita sen ihanasta luonteesta. Kehruumoottori alkaa toimia heti ottaessamme sen syliin ja muutoinkin saamme osaksemme puskemista ym., mikä osoittaa sen olevan elämäänsä tyytyväinen.

Puppe on rauhallinen ja nautiskeleva kissaherra, joka viihtyy ulkona remmissä. Hiukan arka se on aluksi vieraita ihmisiä kohtaan, kuten myös koirien suhteen, mutta olisi rohkeasti tutustumassa vieraisiin kissoihin. Johtunee siitä, että asustaa nykyään tyttäreni kanssa, joka jakaa asunnon kaverinsa ja hänen kissansa kanssa (kissaneiti on myös teiltä hankittu). Puppe kuitenkin vierailee kerran pari kuukaudessa edelleen ns. lapsuudenkodissaan, missä olemme aina ihastuneita sen visiitistä. Viime kesänä veneilikin muutaman kerran ja oli mukanamme mökillä, missä mielellään viettää aikaansa vipeltäen pitkässä narussa heinikkoa tutkien ja myyriä jahdaten. Pistän kuvia Pupesta ja toivottelen kaikkea hyvää toiminnallenne. Ystävällisin terveisin, Nina

17.10.2007 Hei, pistän tässä hiukan tietoa Puppe-kisusta, jonka vastaanotimme Länsi-Satamassa teiltä 28.9.07. Kaikki on sujunut oikein hyvin, ja olemme koko perhe täysin rakastuneita tähän hurmuripoikaan. Hyvä kun maltamme antaa sen nukkua päiväunensa, kun niin kovasti tekisi mieli silitellä ja rapsutella sen pehmeää turkkia. Kiitokseksi olemme saaneet runsaasti kehräystä – Puppe on todellinen kehruumoottori. Ruoka on maistunut hyvin ja vauhdikasta leikkiä piisaa päiväunien välissä.

Unoset maistuvat parhaiten nojatuolissa ja sohvalla, missä Puppe venyttelee, pyörii ja kellii tassut kohti kattoa kissan mairea hymy kasvoillaan. Tyytyväisyys paistaa kisusta ja saa perheen usein nauruun aivan hassuine asentoineen. Lääkärissä olemme olleet kerran mm. rokotuksia saamassa. Toista korvaa se rapsutteli silloin tällöin heti sen saatuamme, mutta mitään tulehdusta ei käynnin yhteydessä löytynyt. Lääkäri käski kuitenkin puhdistaa sitä ja otamme seur. kerralla uuden näytteen. Töhnää korvaan tuntuu kerääntyvän ja silloin tällöin se sitä rapsuttaa. Syy selvinnee. Oheisena pari kuvaa hurmurista. Ystävällisin terveisin, Marianne ja Nina

****

UROS, noin 3kk (syyskuussa 2007)

16.9.2007 Viisi pentua, Pikku-Ukko, Penni, Puppe, Prinsessa ja Pepi odottavat kovasti omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta:
Nämä viisi pentua ovat varttuneet mökillä kaupungin ulkopuolella. Syksyllä ihmiset ovat lähteneet omille tahoilleen ja hylänneet pennut tyhjenneille mökeille. Jos niitä ei oltaisi otettu sieltä turvaan, niin ne kuolisivat nälkään ja kylmyyteen.

Nyt pennut ovat noin 2,5-3 kuukauden ikäisiä:
2 punaista poikaa
1 raidallinen poika
1 kolmivärinen tyttö
1 pörröinen musta-ruskea poika

Kaikki ovat aivan erinomaisia kissoja, luottavaisia, kilttejä ja rauhallisia, vain pörröinen poika on arka. Ne tykkäävät istua ihmisen sylissä ja laulaa laulujaan. Punaiset pojat tykkäävät kovasti siitä, että niitä silitellään vatsasta. Pennut ovat valmiita lähtemään omiin koteihinsa.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, mistä toimenpiteet käyvät ilmi.