Punkku

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Punkku
4/2006 PUNKKU MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

Uros, tammikuussa 2006 noin 9 kk.

Punkku on 8-10 kk vanha herrasmies jonka koti muuttaa suomeen mutta ilman punkkua,eli kohtalo oli joutua kadulle. Reipas ja kiltti herra joka on leikattu. Kiire on sillä hän asuu tällä hetkellä teatterin puvustamossa häkissä.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA SUOMEN PUOLELTA: Punkku saapui Suomeen sunnuntaina 12.2.06 ja kotiutui saman tien :) Ei pelkää mitään ja rakastaa ihmisiä :) Kehrää ja kävelee perässä,sekä puskee kovaa,varsinkin naamaan ja silloin otsaluut paukkuu! Todella hellyyden kipeä nuori mies,tätä voi kyllä suositella melkein minkä kokoiseen perheeseen tahansa, kun ei mitään aristele.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA SUOMEN PUOLELTA 21.3.2006 Punkku on noin vuoden ikäinen leikattu, punavalkoinen, lyhytkarvainen kolli. Mielenkiinnosta mitattiin säkäkorkeus ja mittanauha näytti noin 32cm. Ei ole kuitenkaan mikään jössikkä vaan jäntevä ja sulavalinjainen nuori mies. Punkku on jo kuin kotonaan. Erittäin sosiaalinen ja todella aktiivinen, leluhiiret ehdoton lelulemppari. Kaikki muutkin lelut tietenkin käy ja aina paranee kun joku jaksaa välillä heitellä jotain rapisevaa, kilisevää tai vaikka äänetöntä lelua pitkin lattioita. Punkku osaa tehdä mahtavia loikkia ja voltteja lelujen kanssa leikkiessään, joten joskus vierestäseuraajan naamalihakset saattavat väsyä nauramisesta. Punkku on hellyydenkipeä ja hänellä on ainainen rapsutusvaje. Tulee aina ovelle vastaan ku tulemme kotiin ja keskustelee päivän kuulumisista pitkät tovit. On kaikkiruokainen, tosin kaikkein parasta on pehmeä ruoka ja vielä parempaa jos se maistuu kalalta. Raksujakin syö, mutta omaperäisesti mieluiten suoraan pussista. Punkku herättää aamuisin tökkimällä nenällään ja kehräämällä vieressä. Punkku haluaisi rakastavaan ja hellivään kotiin.