Punk

Lisätty sivulle: 2014-07-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Punk
10.8.2014 Punk muutti omaan kotiin Järvenpäähän toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

15.8.2014 Punk on jo kotiutunut hyvin. Rupesi syömään heti ensimmäisestä illasta alkaen erittäin hyvin ja ei ole ollut minkään laisia vatsaoireita. Pidimme punkin sunnuntain ja puolet maanantaita yksin makuuhuoneessa tutustumassa hajuihin ja ääniin. Rakensimme tiistaina makuuhuoneen oviaukkoon laudasta ja kanaverkosta aidan, joten Punk ja Sissi saivat alkuun tutustua toisiinsa vain näkemällä ja kuulemalla toisensa. Keskiviikkona Punk päätti että hän haluaa tehdä lähempää tuttavuutta ja päätti kiivetä verkon yli. Usemampaan kertaan. Päätimme sitten poistaa verkon ja kissat saivat tutustua vapaasti. Ei mennyt kovin kauaa kunnes oli jo täysi leikki päällä.

Punkki vähän vielä arastaa kävelevää ihmistä, mutta muuten on erittäin seurallinen. Molemat kissat nukkuvat yöt meidän vieressä sängyssä, välillä myös riehuen. Punkin tavaksi on tullut hakea keskellä yötä leluja sänkyyn ja leikkiä niillä. Myös minun varpaani käyvät jos leluja ei ole heti näköetäisyydellä :D Ainakin tähän ennessä kaikki on sujunut erittäin hyvin ja olemme aloittaneet jo valjaisiin totuttamisenkin, jotta kissat voisvat ulkoilla yhdessä. Punkista on jo tullut tärkeä osa perhettä ja tulee itsekin hakemaan rapsutuksia ihan sylistä käsin.

26.10.2014 Punkki on kotiutunut erittäin hyvin ja kasvanut hurjasti. Ruoka meinaa maistua jopa hieman liiankin hyvin ja Punkille meinaa kertyä helposti hieman yliainoa, siispä olemme hieman joutuneet rajoittamaan ruoan määrää ja saatavuutta. Painon herkkä kertymen leikatuille kissoille on hirveän yleistä.

Kissoista on tullut ihan parhaat kaverit. Nyt jo ollaan niin kiintyneitä, että jos toinen menee eri huoneseen tai vaikka ulos, niin toinen on heti huutelemassa perään. Kissat tykäävät nukkua yhdessä ja myös pesevät toisiaan. Päivät kisut sitten riehuvatkin yhdessä suurimman osan ajasta.

Eli kaikki on täällä todella hyvin.

***

Leikattu naaraspentu. Syntynyt n. 27.4.2014. Kotihoidossa Vantaalla.

23.7.2014 Pentupoppoon selvittyä flunssasta ja leikkausajan häämöttäessä tulevana viikonloppuna olisi sopiva aika löytyä vihdoin se oma koti :)

Pikku Punk on on reipastunut tulostaan jo kovasti, vieraatkin saavat ottaa neitokaisen nätisti syliin ja kehräys hyrähtää rapsutuksesta käyntiin :) Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat Punkin kanssa moitteetta ja tutulle kotihoitajalle on jo tullut itsekin kyhnäämään muun pentulauman kanssa ihan syliin asti. Punkki on varovaisesta luonteestaan huolimatta hyvin kiltti tyttö, jäisi varmasti helposti liian raisun kaverin jalkoihin joten seuraksi sopisi mielellään joku mukava tyttökissu. Hoitopaikassa kun on 4 muuta reipasta ja superleikkisää pikkukissaa niin Punkki ei esimerkiksi lelun perässä ehdi paikalle kun muut ovat jo vallanneet “areenan” – niinpä typykkä sitten ottaa oman hiirunsa ja leikkii sivussa vähän rauhallisemmin kuin yltiöenergiset seuralaisensa. Punkki kuitenkin nauttii kaverusten kanssa touhuamisesta ja hellyyshetkistä, kun muut malttavat hieman hidastaa tahtiaan.

10.7.2014 Sähäkkä Punk saatiin kiinni Juvalta samasta paikkaa kuin jo aiemmin hoitoon saapunut Kirppu-siskonsa. Alkuun pikku Punk poksui kuin porcorni, mutta lähemmin ihmisseuraan tutustuttuaan tämäkin typykkä on oppinut nauttimaan huomiosta ja rapsutuksista. Punkki on kuitenkin luonteeltaan hieman varovainen myöhään menneen sosiaalistamisen takia, joten sitä ei suositella perheeseen jossa on pieniä lapsia. Vaikkapa reipas kissakaveri voisi näyttää Punkille oivaa mallia.

Punk on samassa hoitopaikassa myös Mara, Matilda ja Rusinante pentujen kanssa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.