Punahilkka

Lisätty sivulle: 2013-06-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Punahilkka
8/2013 Punahilkka sai kodin ainoana kissana Porista.

***

Kuulumisia kodista:

12/2013 Oikein hyvin on sujunut. Aluksi oli omiin oloihinsa vetäytyvä mutta aika nopeasti tuli katselemaan ja haistelemaan sitten uutta ympäristöä innokkaana. Varsin ruokasyöppö on kyllä, jos pitää ruokaa tarjolla koko ajan. Ollaan myös ulkoiltu jonkin verran lähipuistossa ja tuntuu pitävän siitä. Ainakin iltaisin. Päivisin on säikympi kun on enemmän liikennettä ympärillä. Hauskaa on, jos vastaan tulee pieni koira niin alkaa väijymään sitä, peppu heiluen. Tykkää nykyään myös leikkiä aika paljon, aluksi ei ollut niin innokas. Öisin tulee päälle nukkumaan niin kuin kerroitkin silloin että sitä tekee. Muutaman kerran on hyökännyt yöllä leikkimään varpaillakin kun on sopivasti liikuttanut.

Ollaan kyllä huomattu että Punahilkka ei kamalasti välitä lapsista. Muutaman kerran ollut kylässä 2-vuotias lapsi niin kyllä kissa juoksee kovaa pakoon vaikkei lapsi edes koittaisi koskea tätä. Veikkaisin että ei pidä kovaäänisyydestä. Mutta on kyllä ihana kissa. Ei tee oikeastaan mitään pahojaan, paitsi välillä sohvaan tykkää teroittaa kyntensä, mutta sekin loppuu heti kun toruu.

***

Leikattu naaras, noin 5v, (kesäkuussa 2013), kotihoidossa Turussa

15.7.2013 Lisätty Punahilkalle uusia kuvia.

3.7.2013 Punahilkka on varsin mainioluonteinen tyttö ja saadessaan ison asunnon kuljettavaksi, se on myös selkeästi rauhoittunut. Lempipaikkoja lötköikyyn on painonnostopenkki, koirien peti sekä tietokonetuoli. Punahilkkaa pystyy käsittelemään hyvin ja jo ensimmäisenä päivänä sen kynsiä leikattiin. Pienet lapset ovat myös saaneet Punahilkkaa rapsutella (1,5- ja 3-vuotta) ja tyttö nauttii. Punahilkka ei ole kovin leikkisä vaan rauhallinen tapaus, kunhan ihmisseuraa on jonkinverran tarjolla ja leikistä käy villakoiran hännän metsästys puolilaiskasti. Vessaa käytetään moitteettomasti ja matkustaminenkin sujuu pienen maukumisen kera. Harjaamisesta tyttö myös pitää.

14.6.2013 Punahilkka on suomalainen löytökissa, jota ei kukaan ole kaivannut. Punahilkka oli löydettäessä huonossa kunnossa, sen turkki oli pahoin huopaantunut, jonka takia se ajeltiin. Luonteltaan Punahilkka on erittäin ihmisrakas ja sosiaalinen ja se etsiikin perhettä, joka on valmis silittämään ja touhuamaan kissan kanssa. Eläinlääkärin tarkastuksessa Punahilkan hampaat putsattiin ja ikenistä löytyi muutoksia, jotka eläinlääkärin mielestä viittaavat siihen, että Punahilkka saattaa olla kissaflunssan kantaja. Punahilkka sai joka tapauksessa pitkävaikutteisen antibioottipistoksen. Muutoin ei mahdollinen flunssan kantajuus tytössä näy, se ei aivastele tai vaikuta muutoin sairaalta. Tämän takia Punahilkka etsii kuitenkin kotia ainoana kissana tai mahdollisesti kissan kaverina, jolta kissaflunssan kantajuus löytyy. Punahilkka on ok myös koirien kanssa, aluksi ne saattavat hitusen jännittää. Rauhassa tutustumisen jälkeen, molemmat jatkavat elämäänsä, Punahilkka mieluusti ihmisen sylissä tai selän päällä maaten. Punahilkka etsii myös kotia, joka on valmis huolehtimaan kissan turkinhoidosta. Kooltaan Punahilkka on iso naaraaksi, vaikkakin vielä hoikassa kunnossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.