Pulu

n. 4 v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Pulu on nuori ja rauhallinen kissaneiti, joka etsii rauhallista kotia joko kaverinsa Dannin kanssa tai toisen reippaan kissan kaverina.

19.10.2018

Pulu sai kodin Helsingistä.

24.9.2018

Pulu on rohkaistunut merkittävästi. Nykyään se hengailee hoitajien kanssa samassa huoneessa, kiehnää jaloissa ja hullaantuu rapsutuksista ilman aristelua; vain vierailta pitää piilotella. Hieman säikky Pulu tosin on, sillä kovat äänet ja äkkinäiset liikkeet saavat sen kipittämään kauemmas ja sähähtämään. Sähinä on toisaalta vain merkki säikähdyksestä, ei aggressiivisuudesta. Tuttu ihminen saa Pulun myös rauhoittumaan nopeasti.
Dannin muutettua jo omaan kotiin, Pulu on viihtynyt perheen ainoanakin kissana, eli mahdollisesti hän voisi muuttaa kissattomaankin kotiin kunhan uudessa kodissa ymmärretään vielä hieman arkaa Pulua.

6.9.2018

Pulun kaveri Danni on varattu uuteen kotiin joten Pulu etsii nyt kotia jossa olisi hänelle reipas kissakaveri.

7.8.2018

Pulu on rauhallinen kissaneiti, joka nauttii pitkistä silitystuokioista ja nameista. Välillä ei tosin paijailu maistu, mutta silloin Pulu vain siirtyy kärsivällisesti pois käden ulottuvista ilman kummempaa draamaa. Välillä ahtaalle joutuessaan hän saattaa sähähtää, mutta ei kuitenkaan ota fyysistä kontaktia. Alussa Pulu on hieman arka ja ihmistä välttelevä, mutta ajan, namien ja silitysten kanssa rentoutuu suhteellisen nopeasti. Alun arkuuden takia Pulu ei välttämättä sovi aivan pienten lasten kaveriksi. Reipas ja sosiaalinen kissakaveri, kuten sijaiskodissa kaverina oleva Danni, auttaa Pulua rentoutumaan, mutta kyllä hän itsekin pärjää. Tärkeintä on, että tarjolla on kolo, johon vetäytyä rauhoittumaan.