Pulu

Lisätty sivulle: 2015-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pulu
7.4.2015 Pulu muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Leikattu aikuinen naaras, 4 v. Kotihoidossa Helsingissä.

15.2.2015 Pulu on valloittava ja hurjan ihmisrakas kissarouva, jonka saa helposti innostettua leikkiin huiskan tai leluhiiren voimin. Kaikkein tärkeintä Pululle ovat kuitenkin rapsutukset ja sylissä oleilu, sekä tietenkin ruoka.

Pulun toinen korva on verikorvan jäljiltä kovin rustoittunut, minkä takia korvakanava ei puhdistu normaalisti ilman ihmisen apua. Vaikka korvan huuhtelu onkin Pulun mielestä epämukavaa, se antaa kiltisti hoivata itseään. Myös lääkkeiden antaminen ja kynsien leikkaaminen sujuu mukinoitta, vaikka jälkikäteen pitääkin marssia loukkaantuneen oloisena ruokalautaselle odottamaan palkkiota moisen kaltoinkohtelun kestämisestä.

25.1.2015 Pulu on rekisteröity eurooppalainen lyhytkarva, josta omistaja joutui luopumaan vaikean elämäntilanteen vuoksi. Pulu on seurallinen ja mukava kissa joka kyllä tulee toimeen samasta kodista peräisin olevien kolmen tyttökissan kanssa, mutta olisi ehkä omimmillaan perheen ainoana silmäteränä tai toisen rauhallisen tyttökissan kaverina. Syli ja silitykset ovat Pulun mieleen, mutta myös lelut jaksavat neitiä vielä kiinnostaa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.