Pulmu

Lisätty sivulle: 2009-09-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pulmu
19.12.2009 SIRKKU & PULMU MUUTTIVAT YHTEISEEN KOTIIN ESPOOSEEN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

8.7.2010 Sirkku ja Pulmu kotiutuivat 19.12.2009 tänne Espooseen. Heti ensimmäisenä iltana jo Sirkku osoitti sosiaalisuutensa ja seikkailijaluonteensa. Hän ei paljoa ujostellut, vaan tuli tutustumaan ja hakemaan rapsutuksia. Hän onkin meidän seuraneiti, aina pitää olla samassa huoneessa missä me ollaan ja kaikessa touhussa mukana. Hauskaa Sirkussa on se, ettei hän kai osaa maukua, vaan kutsumme Sirkusta pääsevää ääntä lähinnä kurnutukseksi.

Pulmu on tulostaan asti ollut hieman arempi ja aluksi menikin melkein viikko sängyn alla piileskellessä. Öisin neiti kävi kyllä laatikolla ja syömässä ja hieman tutkimassa asuntoa. Nyt hän on kyllä ottanut paikkansa osana meidän perhettä. Perheen kesken Pulmu on sosiaalinen ja hakee huomiota, mutta tuntemattomien ihmisten kanssa Pulmu lämpeää tosi hitaasti ja usein tuijottelee kauempana ovensuussa vieraita arvostellen. :)

Sirkku ja Pulmu ovat olleet alusta asti ihannekissoja, sillä kaikki tarpeet ovat menneet aina laatikkoon. Muutenkaan ei pahoja tapoja tai tuhoja ole tehty, eivätkä neidit osaa nirsoille ruuasta. Ollaan oltu kyllä tyytyväisiä, että tuli siskokset otettua kun heistä on ollut toisilleen niin paljon seuraa ja on ollut mukava katsella siskosten leikkejä ja läheisyyshetkiä. Tässä vielä muutama kuva liitteenä. Terveisin, Laura

****

NAARAS, noin 2,5-3kk (syys/lokakuun vaihteessa 2009)

29.9.2009 Sisarukset Sirkku ja Pulmu odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoidossa Tallinnassa.

Kertomus Tallinnasta: Katukissa synnytti jossain pennut ja kuljetti kaksi pentua parvekkeelle josta ne otettiin talteen kotihoitopaikkaan. Hoitajan mukaan kissatytöt ovat iloisia ja ystävällisiä.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.