Pullero-Seppo (nyk. Bajun)

Lisätty sivulle: 2016-12-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pullero-Seppo (nyk. Bajun)
12.1.2017 Pullero-Seppo muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kollikissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.2.2017 Pullero-Seppo kotiutui mainiosti meidän vanhan seniorikissan kaveriksi ja niistä on tullut aivan erottamattomat! Seppo nimenä ei tuntunut omalta, joten uusi nimi on Bajun. Ihmiset ovat vielä aika jänniä ja pelottavia, mutta niiden kanssa voi leikkiä, varpaita tutkia ja kädestä syödä. Nukkuakin voi selällään samassa huoneessa! Vanhan ja ihmisrakkaan kissan esimerkki on ollut todella tärkeä, minkä myötä Bajun uskaltautuu koko ajan enemmän olemaan ihmisten seurassa. Bajunin suunnaton pelko ihmisten käsiä kohtaan alkoi helpottaa, kun lopetimme sylittelyn ja aloimme kesyttää sitä muilla keinoin, mm. leikkien ja kädestä ruokkien. Muutos on hidas, mutta huomattava! Maitohampaat taitavat olla poistumassa ja uusia tulossa, sillä Bajun onnistui pureskelemaan paksun kiinanruusun varren poikki ja pilkkomaan sen pieniksi paloiksi. Muuten kasvaa reipasta vauhtia ja on todella isokokoinen pentu ikäisekseen. Saimme siis erinomaisen hurmaavan ja kauniin kissan!

***

Leikattu urospentu, synt. 8/2016.

26.12.2016 Pullero-Seppo ja sen veljet Pöllerö-Jussi ja Löllerö-Sampo sekä sisko Lälläri-Liina on loukutettu marraskuussa Sastamalasta.

Pullero-Seppo on vielä melko arka ja tarvitsee harjoitusta esim. sylissä olemiseen. Ihmiset ovat sen mielestä vielä aika pelottavia. Seppo viihtyy hyvin muiden kissojen kanssa ja kaipaa läheisyyttä ja leikkikaveria lajitovereista.

Kaikki pennut ovat uteliaita ja seuraavat mielellään ihmisten puuhia.

Seppo etsii rauhallista kotia, missä sille olisi kaveriksi ja roolimalliksi reipas aikuinen kollikissa. Lapsiperheeseen pentu ei arkuutensa vuoksi sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.