Pulla

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pulla
27.5.2006 PULLA MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE

****

LEIKATTU UROS, n.8kk

Pulla on toukokuussa 2006 noin 8kk ikäinen uros, joka on tällä hetkellä Tallinnassa samassa hoitokodissa kotia etsivän Hunski-kissan kanssa ja molemmat etsivät pikaisesti omaa kotia!

Pulla on löydetty joulukuussa noin 4- kuukaisena, erittäin pahassa kunnossa, kuolemassa nälkään, nahka- melkein paljas, häntä- kahdesta paikasta murretu. Nyt se on kaunis, kiiltävässä turkissa iso kissa.

KUULUMISIA OMASTA KODISTA 28.5.2006: Tervehdys. Mukavasti tuntuu Herra Pullan kanssa menevän. Herra itse on sangen seurallinen ja tasainen luonne. Eilinen päivä saapumisen jälkeen pidettiin sitä makkarissani, ensin ovi kiinni ja sitten rakosellaan – laitettiin haka oveen pitämään sitä sopivasti auki. Kovin kauaa Pulla ei tuntunut siellä huoneessa ihan yksi viihtyvän, vaan jo alkoi maukumaan seuraa, jos jäi yksi huoneeseen, ja kurkki oven raosta olohuoneen puolelle. Illalla päästettiin se hetkeksi irralleen muuhun asuntoon. Ei tunnu juuri koiria pelkäävän, kuten ei muutakaan – on jotenkin aika “cool” koko tyyppi. Pompi katseli sitä patsaana kauempaa, vähän kai pelkäsikin – arkajalka pohjimmiltaan höppänä kun on – ja Nana oli jotenkin valeraskautensakin takia yli-innostunut koko kissasta eli olisi halunnut tehdä tuttavuutta koirien tapaan. Siitä seurasi pari selän köyristystä ja sihinää.

Tänään aamulla sitten päätettiin koko “karanteeni” ja Pulla valtasi asunnon. Se kun niin selvästi halusi tulla muiden seuraan – ei siinä jokunen koira haitannut : ) Nanalle sähähti kerran ja antoi lievästi tassua nenälle – ja sen jälkeen koirat ovat jotenkin päätelleet, että otus on joku eläinmaailman Wolverine (X-Menistä – lapset keksivät sille tuo lempparin…) eivätkä juuri pyri enää Pulleron iholle. Pompista Pulla ei edes oikein perusta, ohittelee sitä ihan rentona, Nanaan suhtautuu ehkä hieman varovaisemmin vielä, mutta ohittelee sitäkin ja liikkuu jo asunnossa suhteellisen vapaasti. Tällä hetkellä nukkuu tuolla pojan sängyssä, se kun on sellainen parviratkaisu, niin siellä on rauhaisat olot ja hyvät näkyvät. Seurasta ja silittelystä nauttii kovin ja hinkkaa itseään ahkerasti vasten meitä. Leikkimäänkin on jo innostunut. Hiekkalooralla käy hienosti. Yön nukkui rauhallisesti, aamulla tuli rintani päälle lepäilemään ja tuntuu olevan jo kaikin puolin meidän katti. Kukkia se maistelee innokkaasti, niitä on vähän siirrelty pois tieltä. Heinääkin sillä on tarjolla, mutta kukat maistuu siitä huolimatta : ) Nappuloita ei vielä kovin innolla syö, mutta nuo kosteat ruoat menee hyvin. Joten eiköhän tämä tästä ala sujumaan… Terveisin, Merja

KUULUMISIA PULLAN KOTOA KESÄKUUN 2006 ALUSSA: “Herra Pulla on valloittava ja täydellisen rakastettava katti. Se on rauhallinen, utelias, osallistuva, läheisyydestä pitävä ja viisas pikku otus. Toisinaan sen läsnäoloa tuskin huomaa ja toisinaan se taas hauskuuttaa meitä kaikkia leikkihepuleillaan. Eilen, viikko Pullan saapumisen jälkeen oltiin jo siinä hauskassa tilanteessa, että vanhempi koira haki Pullaa leikkiin pallon kanssa ja Pulla vastasi haasteeseen. Pompin kanssa ne harrastavat hippaleikkiä – kisu edellä nuolen nopeudella erityisillä koreografioilla ja Pompi hymy naamallaan perässä. Kun tullaan koirien kanssa sisälle, Pulla odottaa eteisessä ja tervehtii koiria kuonot vastakkain nuuhkien. Meidän ihmisten seuraan se hakeutuu aktiivisesti ja “juttelee” omia juttujaan ja kehrää kuin pikku traktori miltei koko ajan. Hauska kissa. Kiitokset kärsivällisyydestä, neuvoista ja henkisestä tuesta teille kaikille kissaihmisille, joita “häiriköin” etukäteen kaikenmaailman kissakysymyksillä. Ja suuri kiitos Pullan kotihoitajalle Tallinnassa – teit hienoa työtä.” Merja