Puff

Lisätty sivulle: 2016-09-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Puff
14.10.2016 Puff muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.2.2017 Kohta on 4 kk kulunut siitä kun sain Puffin kotiin. Rakkaalla kisulla on monta nimeä ja Puff ei ole poikkeus tässä – Puhvi, Kollipoju, Poika ja Kisuherra ovat esimerkkejä. Poika Puff on osoittaunut varsin hellyydenkipeäksi! Joka päivä on päästävä syliin – hän siis hyppää viereeni sohvalle ja kapuaa syliin. Aika söpöä raavaalta kollilta! Lattialla käärmeen lailla kieriskely on Puffilta myös usein leikkiin kutsu – tai vähintään pyyntö masua rapsuttamaan. Silmät menevät kiinni nautinnosta.

Sain eräältä ystävältäni lahjoituksena kissojen putkimaisen piilopaikan jonka Puff on ottanut omakseen. Siellä hän tykkää oleilla ja nukkua. Toisia lempilepopaikkoja ovat kylpyhuoneen lattia suihkuverhon takana, päiväpeiton alla ja pöytä. Loikoilun lisäksi Puff tykkää tarkkailla Haagan maisemia pöydällä istuskellen, ikkunasta ulos tuijotellen. Kolli on ottanut paikan haltuunsa! :) Puffilla riittää virtaa vielä leikkiäkkin – laservalohiiri on ykkönen. Poika jaksaa “pyydystää” sitä, erityisesti seinältä. Kyytiä saavat myös erilaiset kissanminttua sisältävät lelut.

Hyvin on poika kotiutunut, arkuutta näkyy vielä ulkomaailman kohtaamisessa. Usein kotiin tullessani Puff tulee ovelle vastaan ja haistelee kovasti rappukäytävän suuntaan…heti kun jostain kuuluu kolinaa, suunta muuttuu ja Puff loikkii toiseen suuntaan. :) Tammikuisen lomareissun aikana Puffilla oli hoitaja täällä kotona ja kaikki meni oikein hyvin! Sain reissun päälle videon messengeriin jossa Puff nautti masurapsutuksesta. Hän on siis rento kotonaan, vieraidenkin kanssa mutta oven ulkopuolinen maailma on vielä liian jännä.
Välillä, huomiota halutakseen, poju saattaa raapia sohvaa. Suotakoon tämä pahe hänelle. ;)

***

Leikattu uros, noin 9 vuotta.

26.9.2016 Arkuudestaan huolimatta Puff on osoittautunut kotihoitajia kohtaan todella hellyydenkipeäksi kissaksi, joka tykkää myös olla sylissä. Sillä on hassu tapa kellahtaa kyljelleen kylpyhuoneessa märälle lattialle, kun joku on käynyt suihkussa. Puff tulee myös aamuisin saattelemaan töihin lähtijän eteiseen ovelle.

Piff ja Puff ovat eläneet koko tähänastisen elämänsä yhdessä, mutta eivät vaikuta kovin riippuvaisilta toisistaan, joten ne saattaisivat viihtyä myös kodin ainoana kissana rauhallisessa aikuiskodissa. Koti, missä riittäisi ymmärrystä Puffin alussa esiintyvälle arkuudelle, saisi siitä todella mukavan ja kiltin perheenjäsenen.

11.9.2016 Puff ja siskonsa Piff etsivät uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

Kotihoitopaikkaan tullessaan Puff oli hyvin arka, mutta jo parin päivän päästä se osoittautui melkoiseksi puskijaksi, joka todella nauttii silityksistä. Iso kolli tykkää olla myös harjattavana. Puff on kiltti ja ystävällinen kissa.

Puff on osoittautunut hieman säikyksi kovien äänien ja äkkinäisten liikkeiden suhteen, joten pienten lasten kaveriksi siitä ei ole. Piffin tavoin myös Puff kaipaa omaa rauhaa, ja se vetäytyykin mielellään päiväunille sohvan alle joko yksin tai Piffin kanssa.

Puff on pudonnut 3-vuotiaana 3. kerroksen ikkunasta, jolloin sen vasen etutassu murtui. Tassu saatiin kuntoon leikkauksella, eikä onnettomuus vaikuta Puffin liikkumiseen.

Puff ja Piff etsivät yhteistä, rauhallista aikuiskotia. Lapsiperheeseen ne eivät sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.