Prisca (nyk. Piru)

Lisätty sivulle: 2009-08-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Prisca (nyk. Piru)
2009 Prisca sai kodin hoitopaikastaan.

***

Piru valloitti kotihoitajansa sydämen alta aikayksikön ja sai tältä kodin. Kollista on kasvanut nimensä veroinen, itsepäinen mutta suloinen roikale – kaikkien kissojen ja koirien kaveri, joka välillä yrittää pistää mäyräkoiran kanssa painiksikin. Ruokahalu on välillä liiankin hyvä, kun kaikkea pöydältä löytyvää pitää käydä maistelemassa valvovan silmän välttäessä. Isäntään kohdistuu heti paha silmä, jos tämä kävelee pikkuisen ohi häntä huomioimatta; aina on aikaa rapsutuksille ja silityksille.

***

Prisca siirtyi kotihoitoon Helsingin seudulle.

Prima, Prisca, Paolo ja Placido on löydetty 23.8.2009 Noormarkusta ja tuotu löytökissataloon. Niiden emoa ei saatu kiinni edes loukulla. Pentujen sukupuolesta ei ole vielä tietoa. Pennut ovat n. 3-4-kuukauden ikäisiä. Yksi on oranssiraitainen, muut kolme ovat vaalean beigeraitaisia, pehmeäkarvaisia.
Pennut ovat aika arkoja tällä hetkellä.Tarvitsevat ihmiskontaktia ja läheisyyttä, jotta kesyyntyisivät. Pennut madotetaan ja ne käyvät ennen kotiin lähtöä eläinlääkärissä saamassa rokotuksen ja mikrosirun.