Printsessa

Lisätty sivulle: 2014-06-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Printsessa
24.7.2014 Printsessa sai kodin Vihtavuorelta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.9.2014 Kuvaterveisiä Printsessalta ja 9,4 kg kokoiselta kurpitsalta!

***

Leikattu naaras, aikuinen

29.6.2014 Printsessa on todella kaunis tyttö ja onkin nimensä ansainnut. Printsessaa kovasti jännitti muut kissat sekä hoitopaikan koira ja se niille murisikin. Printsessa ei ole vielä pitkään ollut hoitopaikassa, joten stressikin varmasti vielä vaikuttaa sen käytökseen. Vielä siis seuraillaan, miten Printsessa tulee muiden kissojen kanssa toimeen. Printsessa on kovin ihmisläheinen ja tykkäsi olla sylissä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.